Komentara: 0
Pregleda: 3229

Uhapšeni pljačkaši pošta

04.07.2009. u 17:12h
Izvor: Portal "B92"
Uhapšeni pljačkaši pošta

U policijskom saopštenju se navodi da su uhapšeni Marko G. (25) iz Lazarevca i Milan S. (41) iz Sombora, dok je Mladen S. (33) još u bekstvu. Razbojnici su uhapšeni nekoliko sati nakon oružane pljačke pošte u Subotici, odakle su odneli 200.000 dinara.

Trojica razbojnika su nakon pljačke, koja je počinjena oko deset sati pre podne, u dva automobila krenuli prema Somboru.

Policija je na ulazu u mesto Svetozar Miletić zaustavila prvo vozilo, fijat punto, i u njemu pronašla oružje i novac. Nakon toga druga dvojica pljačkaša su audijem A6 prošla pored policije, a kada je jedan od policajaca pucao u gume kako bi sprečio beg, zaustavili su se i počeli da beže kroz njive.

Jedan od njih je ubrzo i uhvaćen, dok se za drugim traga.

Policija je saopštila da je "pronašla novac, pištolje, maske za lice i drugu opremu korišćenu u vršenju krivičnog dela". Oduzeta su dva vozila koja su koristili pljačkaši, a u akciji je učestvovala i helikopterska jedinica MUP-a Srbije.

Dosadašnjim radom policija je utvrdila da su u toku 2009. godine opljačkali tri pošte u Beogradu, dve u Subotici i jednu u Zrenjaninu, a da je ukupan plen koji su odneli oko osam miliona dinara.

Uhapšeni će, uz krivične prijave, biti privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.

 

Izvor: Portal "B92"
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3229
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.