Komentara: 59
Pregleda: 63279

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju Ker

20.09.2022. u 17:36h > 21.09.2022. u 09:26h
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica jutros je uhapšen osumnjičeni muškarac koji se tereti za ubistvo bivše supruge, a za kojim se do jutros intenzivno tragalo, na širem područuju Subotice.
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju Ker

Podsetimo, u naselju Ker u utorak oko 14:10 časova ubijena je žena, a za njenu smrt glavni osumnjičeni je bio njen bivši muž - potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Subotica. U prvim informacijama znalo se da je žena (LJ.V., 54 god.) preminula na licu mesta od nanešenih teških povreda, a da je osumnjičeni (R.V.) u bekstvu.

Veći broj policijskih patrola tražio je osumnjičenog muškarca, bila je pojačana kontrola u samom naselju, ali i na mestima gde bi osumnjičeni mogao da se skriva.

Policija je apelovala na građane koji primete CRVENI PEŽO 307 (stariji model) registarskih oznaka SU 129-ZM da o tome što pre obaveste putem broja 192. Vozilo se tražilo u vezi sa ovim slučajem.

Vozilo je pronađeno narednog dana na Prozivci.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju Ker

Takođe, potvrđeno nam je da u ovom slučaju nije bilo podnošenja prijava za nasilje u porodici. Svi ostali detalji koje smo još saznali na licu mesta od komšija i poznanika privatne su prirode i ne želimo da ih iznosimo u javnost.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju KerUhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju KerUhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge u naselju Ker

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 59
Pregleda: 63279
Povezane teme

Ubistvo u Subotici

ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.