Komentara: 23
Pregleda: 7356

Ugostiteljski objekti od sutra mogu raditi do 23 časa

07.10.2020. u 14:50h > 18:42
Izvor: Subotica.com
Ugostiteljski objekti od sutra mogu raditi do 23 časa

Na današnjoj sednici u Vladi Srbije Krizni štab doneo je novu meru u borbi protiv koronavirusa, prenosi RTS. Svi ugostiteljski objekti, i na otvorenom i u zatvorenom, od sutra će moći da rade do 23 časa. Kako Blic saznaje, ovo vremensko ograničenje će se odnositi na sve objekte, uključujući i prodavnice. Kao što je poznato, ugostiteljski objekti sa baštom mogli su da rade do jedan čas iza ponoći, a od sutra i oni će morati da skrate rad za dva časa.

Epidemiolog dr Darija Kisić Tepavčević rekla je da je poslednjih dana došlo do blagog povećanja broja zaraženih.

- Sada je ključni momenat da se poštuju mere, da nosimo maske u zatvorenim prostorima, da izbegavamo okupljanje većeg broja ljudi - poručila je dr Kisić Tepavčević i najavila da će biti pooštrena kontrola poštovanja mera i sankcije za njihovo nepoštovanje. - Beležimo blagi trend porasta, sada je trenutak kada možemo i moramo da reagujemo.

Po poslednjem izveštaju (07.10.) iz subotičke bolnice u Kovid respiratornoj ambulanti obavljeno je 5 pregleda i tom prilikom jedan pacijent je zadržan na bolničkom lečenju, u Kovid odeljenju gde se trenutno nalaze ukupno 4 pacijenta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 7356
Povezane teme

bolnica subotica

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.