Komentara: 6
Pregleda: 3227

Ugostitelji većinom poštuju propisane mere

19.02.2021. u 09:00h
Izvor: RTV Yueco
Ugostitelji većinom poštuju propisane mere
Foto: Arhiva, maj 2020

Tokom četiri dana produženog odmora, kada su se spojili protekli vikend i dva neradna dana zbog obeležavanja državnog praznika, pripadnici Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove kontrolisali su koliko ugostitelji poštuju mere Kriznog štaba.

Po oceni Tibora Fazekaša, sekretara Sekretarijata, situacija u našem gradu je po pitanju poštovanja propisanih mera mnogo bolja u odnosu na ostale lokalne samouprave u Srbiji, jer je u prethodnom periodu na oko 450 do 500 kontrola, najčešće bio jedan slučaj kršenja mera.

- Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je na teritoriji našeg grada disciplina, u odnosu na one vesti koje čujemo iz drugih lokalnih samouprava, mnogo bolja. Za vreme prazničnih dana smo imali ukupno 151 kontrolu, od čega smo u 149 slučajeva imali uredno stanje, a u dve situacije smo zajedno sa policijom morali da postupamo i sankcionišemo ugostitelje. Radilo se o produženju radnog vremena i zadržavanju lica u objektima preko dozvoljenog broja - kazao je Fazekaš.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 3227
Povezane teme

ugostiteljstvo

sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove

ugostiteljski objekti

epidemiološke mere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.