Komentara: 8
Pregleda: 1800

UG "Solidarnost" nastavlja sa prikupljanjem humanitarne pomoći za izbeglice

01.10.2015. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Udruženje građana Subotice "Solidarnost" nastavlja akciju prikupljanja humanitarne pomoći izbeglicama sa Bliskog istoka, udružujući se sa drugim grupama građana našeg grada koji su se samoorganizovali i u kontinuitetu dostavljaju neophodnu pomoć izbeglicama, što je za svaku pohvalu, navodi se u saopštenju UG "Solidarnost".
UG "Solidarnost" nastavlja sa prikupljanjem humanitarne pomoći za izbeglice

Prikupljena pomoć je u nedelju dostavljena izbeglicama na lokaciji stare Ciglane, gde ih je u tom trenutku bilo oko 70, a uočeno je da tim nesrećnim ljudima, a naročito deci, nedostaju obuća, čarape, toplija odeća, ćebad i hrana trajnog karaktera.

UG "Solidarnost" je pozvalo građane Subotice da prilikom prikupljanja pomoći naročitu pažnju obrate na gore pobrojane artikle i da ih donesu u prostorije UG SU "Solidarnost" koje se nalaze na Otvorenom univerzitetu (2. sprat) danas i sutra od 17 do 20 časova.

Sledeće dostavljanje prikupljene pomoći obaviće se u nedelju na lokacijama gde se izbeglice okupljaju u gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 1800
Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

udruženje solidarnost

prikupljanje pomoći

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.