Komentara: 0
Pregleda: 1785
Foto

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" obradovalo 320 mališana

25.12.2023. u 09:43h
Izvor: Subotica.com
Udruženje "Za Suboticu svim srcem" obradovalo 320 mališana

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" u subotu je, u atrijumu biznis centra "Galerija", organizovalo podelu novogodišnjih paketića deci iz socijalno ugroženih porodica. Deda Mraz je tom prilikom obradovao više od 300 mališana.

Ovo je četvrta godina zaredom da delimo novogodišnje paketiće i moram istaći da se ove godine u akciju uključilo više pojedinaca i kompanija, tako da smo uspeli da obezbedimo 320 paketića, što je više nego 2022. - objašnjava Branko Prćić iz Udruženja "Za Suboticu svim srcem".

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" obradovalo 320 mališanaPodeli paketića prethodio je bogat zabavni program, a najmlađi su uživali u trikovima mađioničara, folklornim i plesnim tačkama.

Deca su uživala i u nastupu hora "Iskončići", a kao i svaki put svečanost je uveličala čuvena Elza - navodi Prćić.

Udruženje "Za Suboticu svim srcem" obradovalo 320 mališanaSumirajući godinu na izmaku, sagovornik podseća da su 2023. obeležila dva velika projekta.

- Zajedno sa brojnim kompanijama koje posluju u Industrijskoj zoni, kao i sa kompanijama koje su naši prijatelji od početka rada udruženja, na Paliću smo organizovali veliki humanitarno - sportski događaj "Sportom za Suboticu". Ponosni smo i na proslavu trogodišnjice našeg rada u okviru koje smo upriličili brojne sportske, zabavne i edukativne aktivnosti i radionice na prostoru Mini Jugoslavije. Ceo događaj je naravno imao humanitarni karakter što je osnovna svrha našeg postojanja - zaključuju iz ovog humanitarnog udruženja i najavljuju da pružanje pomoći ugroženim Subotičanima ostaje prioritet i u predstojećoj godini.

Izvor: Subotica.com
Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem" Podela novogodišnjih paketića u akciji udruženja "Za Suboticu svim srcem"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1785
Povezane teme

novogodišnji paketići

udruženje za suboticu svim srcem

branko prćić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.