Komentara: 14
Pregleda: 4133

Udruženje invalida rada uz listu oko DS-a

16.04.2012. u 16:23h
Izvor: RTV Yueco
Gradski odbor Udruženja invalida rada doneo je odluku da na predstojećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima podrži listu „Izbor za bolji život - Boris Tadić“.
Udruženje invalida rada uz listu oko DS-a

Prema rečima predsednika Udruženja invalida rada Subotice i potpredsednika Saveza invalida rada Srbije Stanka Nimčevića, podrška ovoj listi je zapravo podrška boljem životu svih građana uključujući i građana sa invaliditetom.

Nimčević kaže da su ljudi sa ove liste u prethodnom periodu pokazali da im je briga o ovoj socijalnoj grupi važna tako što su konkretnim aktivnostima i projektima doprineli da invalidima olakšaju svakodnevni život uprkos teškoj ekonomskoj situaciji.

"Imajući u vidu rezultate rada koji su do sada postignuti, Udruženje invalida rada Grada Subotice poziva sve svoje članove da izađu na predstojeće izbore i svoj glas daju onima koji su delima, a ne samo rečima, pokazali da im je briga o ljudima na prvom mestu. Pozivam vas, dakle, da svoje poverenje ukažete listi broj jedan „Izbor za bolji život – Boris Tadić“, rekao je Nimčević.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 14
Pregleda: 4133
Povezane teme

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.