Komentara: 2
Pregleda: 3149

Udarnik iz Višnjevca pobednik fudbalskog Kupa GFS

24.09.2015. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
Ekipa Udarnika iz Višnjevca podigla je pehar pobednika Kupa Gradske fudbalske lige (GFL) Subotica pobedivši u finalnom meču Đurđin nakon izvođenja jedanaesteraca. Meč je odigran na Stadionu kraj Somborske kapije pred oko 250 gledalaca.
Udarnik iz Višnjevca pobednik fudbalskog Kupa GFS

Udarnik je rano stigao do vođstva, već u prvom minutu golom Slaviše Kitanovića. To nije obeshrabrilo Đurđinčane. Borili su se stvarali šanse, ali za propuštene usledila je kazna u 43. minutu i tim iz Višnjevca je udvostručio vođstvo.

Nastavak je doneo preokret. Nakon odlične igre Udarnika u prvih 45 minuta usledila je dominacija Đurđina. Nizale su se šanse na obe strane, a onda je u 85. minutu Tadija Stantić smanjio prednost protivnika. Panić je odlično centrirao sa leve strane, a Stantić glavom poslao loptu u mrežu za 1:2.

U samom finišu Panić postiže izjednačujući pogodak 2:2 i daje nadu svom timu da preko penala stignu do trofeja. Usledilo je izvođenje jedanaesteraca, a više sreće nakon osme serije imali su igrači Udarnika i zasluženo slavili.

Pobedničkoj ekipi pehar je uručio Ivica Bošnjak, potpredsednik GFS Subotica, medalje finalistima Kupa predao je Dragan Vukasović, predsednik konferencije klubova GFLS, dok je Goran Jeknić predsednik sudija PFLS uručio priznanja delegatu i sudijskoj četvorki finalne utakmice.

Đurđin – Udarnik 8:9 (2:2, 0:2)

Strelci: T. Stantić u 85. i Panić u 90. za Đurđin, a Kitanović u 1. i Buljovčić u 43. minutu za Udarnik.

Strelci iz penala: Spremić, Šomođi, T. Stantić, M. Predojević, Panić, Peić za Đurđin, a Grbić, Tumbas, Guberinić, Torbica, Jankulašević, Prijić, Ž. Knežević za Udarnik. Žuti kartoni: Peić, T. Stantić (Đurđin), Grbić, Kitanović (Udarnik).

ĐURĐIN: Beneš, Majlat (Popović), Peić, Polovina (Kričković), Šomođi, Spremić, Panić, Matković, Vujković (M. Predojević), N. Stantić, T. Stantić.

UDARNIK: Lulić, R. Knežević, Grbić, Tumbas, Babić, Prijić, Buljovčić (Pešta), Rudić (Jankulašević), Kitanović (M. Knežević), Guberinić, Torbica.

Pobedom u finalnom meču Kupa GFS Udarnik iz Višnjevca je obezbedio prolaz u Kup Područnog fudbalskog saveza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3149

Povezana vest

Povezane teme

stadion kraj somborske kapije

gradski fudbalski savez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.