Komentara: 8
Pregleda: 5510

Učešće mladih vaterpolista Spartak Prozivke na Otvorenom prvenstvu Srbije

05.08.2013. u 10:06h
Vaterpolisti Spartaka Prozivka za vikend učestovali su na Otvorenom prvenstvu Srbije koje se održavalo na Banjici (Beograd). Mlade nade vaterpola iz Subotice odigrale su 3 utakmice u kojima su poraženi od Partizana 1 (9:2) i Partizana 2 (7:10), dok je jedina pobeda bila protiv ekipe iz Zemuna koju su savladali rezultatom 3:5.
Učešće mladih vaterpolista Spartak Prozivke na Otvorenom prvenstvu Srbije

Deca rođeni 2002. godine i mlađi, su treća ekipa u vaterpolu u Srbiji. Posle 3 odigrana kola, odnosno 2 poraza i jedna pobeda, plasman je bio sledeći Partizan 1, Partizan 2, Spartak-Prozivka.

U prvoj utakmici "Partizan 1" je pobedio ekipu "Spartak-Prozivka" rezultatom 9:2, u drugoj je "Spartak-Prozivka" poražen je od ekipe "Partizan 2"  7:10, dok je u trećoj utakmici "Zemun" kapitulirao i doneo prve bodove ekipi "Spartak-Prozivka" (3:5).

Za ekipu Spartak-Prozivka igrali su sledeći dečaci: Todić Ognjen, Kokai Silard, Saulić Aleksandar, Borko Liptak, Varkulja Viktor, Tonković Matija, Balažević Marko, Ivanković Luka, Zubić Veljko, Stojanović Nikola, Bedić Uroš, Sabo Batanč Benjamin. Trener ekipe je bio Dražen Videc.

"Rezultat je dobrodošao deci koja su naporno radila celu godinu. Zadovoljan sam sa pruženom igrom i zalaganjem na svim utakmicama. Dečaci su pokazali potencijal koji poseduje na pravi način, " - izjavio je Dražen Videc.

Učešće mladih vaterpolista Spartak Prozivke na Otvorenom prvenstvu Srbije

"Treće mesto u Srbiji je ogroman rezultat za vaterpolo sport u Subotici, posebno za naš Klub, a posebno za zatvoreni bazen. Kroz sistematska i planska takmičenja u državi i inostranstvu, rezultat je došao i pre nego što je to očekivano. Realno je za očekivati da se rezultatski približimo šampionu države, ukoliko se ovakav rad sa decom nastavi u buduće. Na nama je da se škola vaterpola omasovi kako bi se ovakvi rezultati ponavljali iz godine u godinu" - istakao je Will Ludwig, šef stručnog štaba.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5510
Povezane teme

vaterpolo

vaterpolo klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.