Komentara: 0
Pregleda: 3422

Učešće mladih hokejaša Spartaka na turniru u Budimpešti

24.09.2013. u 00:00h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Proteklog vikenda, 21. i 22. septembar 2013., u Budimpešti (Mađarska) održan je Veliki turnir otvaranja sezone za selekcije U8 i U10, na kojem je učestvovalo ukupno 85 ekipa u obe kategorije u dva dana (48 ekipa u kategoriji U10 i 37 ekipa u uzrastu U8), bezmalo 1.000 hokejaša mlađih od 10 godina.
Učešće mladih hokejaša Spartaka na turniru u Budimpešti

Na ovom izuzetno kvalitetnom i prestižnom turniru su nastupili i najmlađi hokejaši HK "Spartak" i to sa dve ekipe u selekciji U10 ("B" i "C" kategorija) i jedna ekipa u U8 ("C" kategorija).

Subotički "ledeni oklopnici" su odigrali izuzetno borbeno i kvalitetno na svim utakmicama, gde su prikazali izuzetan nivo znanja i veštine, a što je najvažnije u svim utakmicama su dali svoj trenutni maksimum, i ostvarili zapažene rezultate.

Posebno treba podvući činjenicu da većina rivala sa kojima su se sastali već mesec dana treniraju na ledu, koji je u većini gradova u Mađarskoj već postavljen, dok će Subotica dobiti ledenu površinu tek u drugoj polovini novembra.

Rezultati, HK Spartak I - "B" kategorija (U-10):

HK Spartak I - Debrecen II  15:0
HK Spartak I - Szombathelyi Pingvinek   14:0
HK Spartak I - Pesterzsebeti Farkasok II   5:1

Rezultati, HK Spartak II - "C" kategorija (U-10):

HK Spartak II - Miskolci J. III   1:10
HK Spartak II - Budai Bocsok JSE III   0:6
HK Spartak II - Vasas SC III   2:4

Rezultati, HK Spartak - kategorija "C" (U-8):

HK Spartak - KSI   3:1
HK Spartak - White Sharks   3:1
HK Spartak - Jegkert SE   0:1
HK Spartak - KMH Veres    9:0

Boje svog kluba na turniru su branili sledeći nosioci igre HK Spartak, najbrže kolektivne igre na svetu:

HK Spartak I (igrači do 10 godina): Sabo Rac Albert, Sabo Rac Maksim, Pećerić Petar, Antonijević Aleksandar, Kostić Luka, Mickoski Miloš, Sigulinski Mateja, Bašić Palković Andrej, Bašić Palković Filip, Kiš Matej. Trener: Brestovac Uroš

HK Spartak II (igrači do 10 godina): Đukanović Luka, Stantić Dario, Horvat Adam, Šandor David, Feher Balint, Feher Čongor, Dobo Armin, Herbatin Oliver, Kovačević Nikola i Sekulić Elena. Trener: Jaramazović Zoran.

HK Spartak (igrači do 8 godina): Sabo Rac Albert, Antonijević Aleksandar, Dobo Armin, Bukvić Nikita, Rac Sabo Hanna, Kuntić David, Lulić Marko, Pećerić Slaven, Kukaras Luka, Marcikić Nemanja, Miklenović Mellanija. Trener: Brestovac Uroš

Ovo je tek početak sezone 2013/14 u kojoj će sve selekcije HK Spartak nastupati u odgovarajućim takmičenjima/prvenstvima i turnirima, na kojem će se potruditi da u što boljem svetlu predstave svoj klub i grad iz kojeg dolaze.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 6 godina 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3422
Povezane teme
hokej na ledu hokejaši spartaka hokejaški klub spartak
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.