Komentara: 6
Pregleda: 2887
Foto

Učenici Hemijsko-tehnološke škole dobili tablete u cilju lakšeg praćenja onlajn nastave

27.05.2021. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Kako bi lakše mogli da prate nastavu, koja se još uvek velikim delom odvija na daljinu, 23 učenika Hemijsko tehnološke škole dobili su na korišćenje tablete.
Učenici Hemijsko-tehnološke škole dobili tablete u cilju lakšeg praćenja onlajn nastave

Uređaji su donacija Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva pri Ministarstvu prosvete.

- Sve je počelo projektom „Moj put, moj izbor“ koji su vodili Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, koji je za cilj imao razvijanje modela sveobuhvatne podrške učenicima iz osetljivih kategorija pri prelasku iz osnovne u srednju školu, a donacija je nastavak te saradnje – objašnjava Vanja Mihajlović, pedagog Hemijsko-tehnološke škole. – Đaci od prvog do trećeg razreda dobili su tablete, da uče i prate nastavu na njima, koje će posle godinu dana vratiti školi kako bi ih koristili ponovo ili ono ili drugi đacima.

Učenici Hemijsko-tehnološke škole dobili tablete u cilju lakšeg praćenja onlajn nastaveUčenicima svih profila koji su dobili ovu donaciju, tableti će dosta olakšati učenje.

- Do sada smo učili putem mobilnog telefona, ali često nismo mogli da se ulogujemo na “tims” i pratimo nastavu. Ovo će nam mnogo moći – kažu učenice.

Osim Hemijsko-tehnološke škole, u projekat su bile uključene i osnovne škole „Matko Vuković“, „Sonja Marinković“ i „Ivan Goran Kovačić“ i Školski centar sa domom učenika „Dositej Obradović“, koji su takođe dobili tablete.

Učenici Hemijsko-tehnološke škole dobili tablete u cilju lakšeg praćenja onlajn nastave

 

Izvor: Subotica.com
Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave Uručenje tableta učenicima za praćenje onlajn nastave
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2887
Povezane teme

hemijska škola

hemijsko tehnološka škola

onlajn nastava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.