Komentara: 46
Pregleda: 27001

Ubio ženu pa se obesio u dvorištu

13.10.2012. u 14:45h
Izvor: RTV Yueco
Petar J. (44) jutros je ubio suprugu Sandru (36), a zatim se obesio u dvorištu porodične kuće u Subotici.
Ubio ženu pa se obesio u dvorištu

Petar J. iz Subotice ubio je suprugu, a nakon toga i sebe. Za sobom je ostavio i oproštajno pismo u kome moli baku da brine o dvoje maloletne dece koje je ostavio za sobom. Prema rečima komšija u toku je bila brakorazvodna parnica i da ovo nije prvi slučaj je Petar pokušao da povredi Sandru J. U saopštenju subotičke policije se navodi da im je danas oko 9.30 časova prijavljeno da je S.J. (36) iz Subotice nestala.

Postupajući po prijavi, policija je izvršila proveru u porodičnoj kući u Glamočkoj ulici u kojoj je živeo P.J. (44), bivši suprug S.J., i tamo zatekla njihova beživotna tela. Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici, istražni sudija Višeg suda u Subotici i pripadnici Policijske uprave. Istražni sudija Višeg suda izdao je naredbu za obdukciju.

Komšije nisu želele da daju izjave za televiziju, ali u razgovoru su nam rekli da se Petar obesio o trešnju u dvorištu iza kuće i da je telo pronađeno pod drvetom, jer je pukao konopac. Roditelji su razoračari što niko od nadležnih institucija nije reagovao jer je Petar pred decom i bivšom suprugom ranije pokušao da se ubije.

Majka žrtve, Đurđica Kopunović, kaže da joj je bilo sumnjivo što se Sandra nije danas pojavila na Buvljaku gde prodaje robu. Nije smela da uđe u kuću, gde je živeo njen bivši zet i sačekala je policiju. Tada je ugledala dva beživotna tela.

Ubistvo i samoubistvo u Subotici

Kuća u Glamočkoj ulici u kojoj je ubijena Sandra J. (Foto B. Vučković / Blic)

Petar i Sandra J. trebalo je sa razvedu zvanično 05. novembra. Kako nezvanično saznajemo, jedan prijatelj je pokušao da ubedi Petra da ne ubije suprugu, ali očigledno nije uspeo. Nedavno je on pretio bivšoj supruzi nožem, ali tada je nije povredio. Za njima je ostalo dvoje maloletne dece od 12 i 14 godina, a u oproštajnom pismu Petar moli Đurđicu da brine o deci.

Policija je obavila uviđaj na mestu zločina, u Glamočkoj 23.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 46
Pregleda: 27001
Povezane teme

Ubistvo u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.