• Pregleda: 2961

Ubedljiva pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Nove Pazove (50:19)

Više nego ubedljiva pobeda rukometaša Spartak Vojputa u sinoćnjoj utakmici 19. kola Prve lige grupa sever. Domaći rukometaši su pokazali visoku efikasnost, ali i dobru odbranu pri čemu su postigli 50, a primili samo 19 golova.
Ubedljiva pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Nove Pazove (50:19)

Furiozno su počeli domaći rukometaši, poveli sa 4:0 golom Kaltaka u četvrtom minutu susreta. Smanjio je Grubić na 4:1, međutim tada je usledila nova serija putara za visokih 11:1 posle gola kapitena Papića.

Igrali su Subotičani veoma pokretljivo i čvrsto u odbrani sa večeras odličnim Kukićem na golu, dok su napade brzo i efektno završavali. Nakon još jedne odlične odbrane Kukića, Stanković iz kontrre postiže gol za 17:3 u 18. minutu susreta, da bi u sledećem napadu Kosović povećao na 18:3. Usledio je kratak period efikasnije igre gostiju koji uspevaju da smanje rezultat na 18:7 posle gola Grubića.

Pojačali su ritam Subotičani i do kraja poluvremena povećali rezultatsku razliku na 13 golova, 23:10. Interesantno je da je u poslednja dva napada Kukić uspeo da odbrani dva sedmerca Novoj Pazovi, prvo kapitenu Živkoviću zatim i Potiću.

Spartak Vojput - Nova Pazova 50:19 (23:10)

Drugo poluvreme na teren su istrčali mlađi igrači Spartak Vojputa, koji su se još više rastrčali i pravili pravu zbrku u odbrani Nove Pazove. Isticali su se krilni igrači Kaltak i Janjić koji su postigli po 11 golova na ovom susretu.

Raspucali su se domaći tako da se razlika povećavala u svakoj minuti. Lepom akcijom koja je završena cepelinom od Janjića do Kaltaka, Spartak vojput je stigao do 40:15, osam minuta pre kraja susreta. Razigrao se u finišu i mladi Vuk Popović koji je dobio i iskoristio priliku i postigao tri gola na ovoj utakmici.

Treba istaći da je svo vreme odlično branio Kukić koji je upisao čak trideset odbrana. Kada su domaći postigli pedeseti gol u samom finišu utakmice publika ih je pozdravila dugim aplauzom.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.