• Pregleda: 3427

U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet u Subotici objavio je konkurs za upis na master i doktorske studije za akademsku 2018/2019. godinu.
U toku upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu

Na master akademske studije može se upisati ukupno 398 studenta (u Subotici 174, u Novom Sadu 199 i u Bujanovcu 25), od toga 181 student čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 217 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Konkurs za upis na master studije otvoren je do 15. oktobra.

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da studiraju u Subotici i Novom Sadu je raznovrstan izbor, tačnije osam studijskih programa, a to su Agrarna ekonomija i agrobiznis, Evropska i međunarodna ekonomija i biznisa, Finansije, bankarstvo i osiguranje, Marketing, Menadžment, Računovodstvo i revizija, Trgovina i Poslovna informatika.

Na doktorske akademske studije može se upisati ukupno 14 studenta u Subotici, od toga 6 studenata čije se studiranje finansira iz budžeta Republike Srbije i 8 studenata koji sami finansiraju svoje školovanje. Pred budućim studentima koji odluče da upišu najviši nivo studija nalaze se tri studijska programa, odnosno Ekonomija, Poslovna ekonomija i menadžment i Poslovna informatika. Konkurs za upis na doktorske studije otvoren je do 19. oktobra.

Sve detalje o kvotama i uslovima za upis na master i doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici možete pogledati na zvaničnoj internet stranici fakulteta, a više o svim dešavanjima, stručnim predavanjima i studentskim ekskurzijama, sportskim uspesima i aktivnostima studenata možete saznati na zvaničnoj Facebook strani Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.