Komentara: 13
Pregleda: 4494

U toku su radovi na sanaciji Sterijine ulice

28.06.2013. u 17:20h
Izvor: RTV Yueco
U toku su radovi na sanaciji Sterijine ulice u Mesnoj zajednici “Dudova Šuma”. Vrednost investije je 1,3 miliona dinara, a ulica je široka 3 metra.
U toku su radovi na sanaciji Sterijine ulice

Izvođač radova je kompanija “Vojput”, a gradonačelnik sa saradnicima je obišao gradilište da se uveri kako teku radovi.

U toku su radovi na sanaciji i rekonstrukciji ulica u gradu. Pored Sterijine ulice urađena je Niška, Bajnatska i Braće Radić.

Lokalna samouprava se trudi da svim građanima izađe u susret i u svakoj mesnoj zajednici nešto izgradi i uredi. Ulice su u prilično lošem stanju i zbog toga pored programa revitalizacije i sanacije saobraćajnica u planu je i izgradnja puteva.

U toku je javni poziv za gradnju 14 ulica i 3 raskrsnice u vrednosti od 130 miliona dinara. Otvaranje ponuda je zakazano za 12.jul, a ako sve bude u redu od prvog avgusta počinju radovi.

Izvor: RTV Yueco
Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice Sanacija Sterijine ulice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 4494
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.