Komentara: 24
Pregleda: 6273
Foto

U toku proširenje ulice Proleterskih brigada, uskoro rekonstrukcija obilaznice oko Palića

30.06.2022. u 11:33h
Izvor: Subotica.com
U toku proširenje ulice Proleterskih brigada, uskoro rekonstrukcija obilaznice oko Palića

U toku su radovi na rekonstrukciji i proširenju ulice Proleterskih brigada u Srpskom šoru u dužini od hiljadu metara. Po završetku radova ulica će dobiti dugo očekivanu širinu od 5 metara, koja će biti dovoljna za bezbedno mimoilaženje vozila.

- Radi se o jednoj od najprometnijih ulica u ovom delu grada, a iz gradskog budžeta za ovu namenu izdvojeno je 14,8 miliona dinara. Kad se završe radovi, što očekujemo do kraja sedmice, podićićemo kvalitet i bezbednost saobraćaja na ovoj značajnoj deonici - rekao je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, prilikom obilaska radova na pomenutoj lokaciji. - Kada završimo ovu dugačku ulicu nastvaljamo prema Zorkinoj ulici koja je direktna veza sa Kelebijskim (Karađorđevim) putem. I ta ulica će biti rekonstruisana u dužini od kilometar.

U toku proširenje ulice Proleterskih brigada, uskoro rekonstrukcija obilaznice oko PalićaDirektor preduzeća za upravljanje putevima, Ognjen Golubović, pojasnio je da je ulica Proleterskih brigada proširena sa 4 na 5 metara, a tom prilikom korišćena je i nova tehnologija za izgradnju putne mreže, koja ima za cilj smanjenje lomova, uzimajući u obzir da se ovim putem kreće i dosta teškog teretnog saobraćaja.

Po rečima gradonačelnika, kada se završe sve administrativne procedure, krajem jula mašine za asfaltiranje u velikom broju sele se na Palić i prigradska naselja. Jedan od većih putarskih poslova ovog leta konačno će obuhvatiti i Novosadski put, ili poznatije kao obilaznica oko Palića.

- U toku je priprema projektno-tehničke dokumentacije koje su u planu da se rade u narednoj godini, što je nastavak ogromnih ulaganja u putnu infrastrukturu, shodno obećanjima koje smo dali - dodaje Bakić.

U toku proširenje ulice Proleterskih brigada, uskoro rekonstrukcija obilaznice oko Palića

Izvor: Subotica.com
Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada Obilazak putarskih radova u ulici Proleterskih brigada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 6273
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje ulica na paliću

spisak ulica za asfaltiranje

asfaltiranje

stevan bakić

ognjen golubović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.