Komentara: 2
Pregleda: 1537

U toku prijave za zabavno-sportsko takmičenje na vodi

04.07.2022. u 11:21h
Izvor: Subotica.com
U toku su prijave na zabavno-rekreativnu manifestaciju "Vojvodina summer by Invictus”, koja će se održati u petak, 15. jula, na bazenu u Dudovoj šumi sa početkom od 20 časova.
U toku prijave za zabavno-sportsko takmičenje na vodi

Takmičenje “Vojvodina summer by Invictus” (nekadašnje "Igre bez granica") je zamišljeno kao sportska manifestacija takmičarsko-zabavnog karaktera koja za cilj ima da se učesnici dobro zabave savladavajući razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju može da učestvuje neograničen broj ekipa, a minimum je četiri ekipe. Po propozicijama takmičenja, jednu ekipu čini minimum 5 članova od kojih mora učestvovati minimalno tri muškarca i dve devojke.  Sve ekipe učestvuju u 6 ili 8 disciplina, u zavisnosti od broja ekipa.

U toku prijave za zabavno-sportsko takmičenje na vodiU toku prijave za zabavno-sportsko takmičenje na vodiSportski savez Subotice, sa partnerom gradskim Sekretarijatom za sport, nosilac je organizacije u našem gradu, te ovom prilikom pozivaju Subotičane da oforme ekipu ili predstavljaju svoj klub i da se pre svega dobro svi zabave.

Prijave za takmičenje možete izvršiti putem broja telefona 065/526-81-20.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1537
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.