Komentara: 2
Pregleda: 1925

U toku prijave za trening bezbedne vožnje za motocikliste-mopediste

24.08.2021. u 14:51h
Izvor: Subotica.com
Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizuje trening bezbedne vožnje za motocikliste-mopediste 27. septembra na poligonu na auto pijaci u Malom Bajmoku, od 09.30 do 14 časova. Broj učesnika je ograničen na 15, a zainteresovani kandidati mogu da se prijave do 15. septembra.
U toku prijave za trening bezbedne vožnje za motocikliste-mopediste
Foto: Ilustracija

Uslovi koje zainteresovani kandidati treba da ispune odnose se na posedovanje važeće vozačke dozvole za vozilo kojim će upravljati na treningu bezbedne vožnje, tehnički ispravan i registrovan motocikl-moped, zaštitnu opremu i potpisanu izjavu o prihvatanju lične odgovornosti od neželjenih događaja na treningu bezbedne vožnje.

Ciljna grupa su pre svega mladi vozači (AM, A1, A2, A) ili kandidati auto škola koji su u završnoj fazi obuke, a zainteresovani mogu da se prijave za učešće u Gradskoj upravi, u sobi 226, do 15. septembra.

Na trening bezbedne vožnje učesnici treba da dođu sopstvenim vozilom, a svi će na poklon od Grada Subotice dobiti neki od delova zaštitne opreme za motocikle-mopede.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1925

Povezana vest

Povezane teme

bezbednost u saobraćaju

savet za bezbednost grada

auto pijaca

motociklisti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.