Komentara: 11
Pregleda: 2152

U toku prijave za 7. Subotički polumaraton koji će se održati 25. avgusta

17.02.2024. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
U okviru programa obeležavanja Dana grada Subotice 25. avgusta u naš grad će se još jednom sliti na hiljade trkača - avanturista, rekreativaca i iskusnih takmičara, koji će se nadmetati i testirati svoje mogućnosti na ulicama našeg grada. Prijave za sedmi po redu Subotički polumaraton, pod sloganom "Trči kroz istoriju", su u toku.
U toku prijave za 7. Subotički polumaraton koji će se održati 25. avgusta

Iz godine u godinu diže se lestvica, organizacija ovog zahtevnog dešavanja privlači sve veću pažnju o čemu svedoče prijave sa svih meridijana, logično ponajviše sa naših okolnih prostora ali nezanemarljiv broj sa kontinenata koji nisu baš bliski našem gradu.

Grad secesije, znamenite građevine - gradske lepotice i ulična trka mnogima je dovoljno atraktivan poziv i prilika da tih dana posete Suboticu, da budu deo ove sportsko turističke manifestacije i sa sobom ponesu nezaboravne uspomene, stvore nova prijateljstva i upoznjau sve lepote i specifičnosti grada na krajnjem severu Srbije. 

U toku prijave za 7. Subotički polumaraton koji će se održati 25. avgusta

Kao i do sada za trkače će biti ponuđene staze na 5, 10 i 21 kilometar. Svako ko prođe korz cilj dobija učesničku medalju, a pobednici po kategorijama zaslužene pehare. Start svih trka je u 9 časova.

Prijave za 7. Subotički polumaraton su  toku i mogu se izvršiti putem zvaničnog partner sajta, gde se nalaze svi detalji za trase kretanja, smeštaj, prijavni centar, prateći sadržaj o druge korisne relevantne informacije.

Pri kraju pripreme za 5. Subotički polumaraton, prijave još u petak

Tradicija se nastavlja i sa dečjim trkama, za koje prijave još uvek nisu počele, a koje kreću od 8 časova i održavaće se na kružnom parkingu kod Gradske kuće.

Manifestaciju organizuje Sportsko udruženje "Horizont" iz Subotice uz podršku grada i sponzora. Staza poseduje IAAF-AIMS “A” sertifikat i nalazi se u kalendaru trka Atletskog saveza Srbije i Evropskog udruženja uličnih trka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 11
Pregleda: 2152
Povezane teme

subotički polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.