Komentara: 11
Pregleda: 3251

U toku konkurs za kurs za podoficire

10.04.2024. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo odbrane raspisalo je Javni konkurs za upis 200 kandidata iz građanstva na kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira "Narednik Milunka Savić" u Pančevu. Konkurs će biti otvoren do kraja meseca.
U toku konkurs za kurs za podoficire

Kurs traje devet meseci nakon čega se vrši prijem lica u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira na neodređeno vreme u organizacionim centrima Vojske Srbije sledećih rodova i službi: pešadija, artiljerija, artiljerijsko-raketne jedinice za protivvazduhoplovna dejstva, oklopne jedinice, inženjerija, služba telekomunikacije, tehničke službe (specijalnost - mototehnika, vazduhoplovno-tehničke specijalnosti, raketno naoružanje, ubojna sredstva, pogonska sredstva i antikorozivna zaštita,elektroenergetika, telekomunikacije, intendantska služba, sanitetska i služba vazdušnog osmatranja, javljanja i navođenja).

U toku konkurs za kurs za podoficirePravo prijave imaju osobe koje su završila četvorogodišnju srednju školu i kandidati koji pohađaju 4. razred srednje škole, koji su rođeni 1989. godine i kasnije. 

Za više informacija posetite sajt Vojske Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 5 dana
Komentara: 11
Pregleda: 3251
Povezane teme

vojska

vojska srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.