• Pregleda: 4229

U toku je sređivanje i izgradnja novih dečjih igrališta

Direkcija za izgradnju grada ove godine izdvojila je 2,5 miliona dinara za izgradnju i rekonstrukciju dečjih igrališta u Subotici.
Foto: Ilustracija
U toku je sređivanje i izgradnja novih dečjih igrališta

Izvođač radova je firma "Komvel", a izgrađeno je novo igralište u mesnim zajednicama Aleksandrovo, Dušanovo i Gatu.

U Direkciji za izgradnju grada Subotice ističu da su pored izgradnje novih igrališta, rekonstruisali igralište u ulici Jovana Mikića i Petrinjskoj ulici. Uskoro će novo igralište da dobije  i Radijalac, jer Nivea želi da pokloni igralište grad.

Pored izgradnje novih igrališta  i sanacije postojećih u toku su i sitne popravke.Direkcija je zadužena i za održavanje postojećih igrališta.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

8
Anon_imus Odgovori
Sta je sa igralistem kod tesline pijace? U tako losem stanju je da se plasim dete da pustim da se igra jer strahujem za njihovu bezbednost . Na tom igralistu sam se ja igrao i nije se nista promenulo 30 godina. Svake godine se samo prefarbaju sprave ima na spravama ima vec 20 slojeva farbe!!! Sramota zar deca zasluzuju takvo detinstvo da nemaju gde da se igraju normalno!
Atke Odgovori
A Igraliste na Palicu?????????????Tamo vec 30godina se nista nije radilo....ulica Daruvarska
robin hood Odgovori
Takodje i Mali Bajmok ono jedno je u totalnom haosu a o kosarkaskom da i ne pricamo..u svakom slucaju sve pohvale za akciju.
Komsija Odgovori
Sta je sa decijim igralistem kod skole 10 Oktobar?
mali Odgovori
a prozivka ? kada ce se popraviti ?
mama Odgovori
Šta će biti sa igralištem u Banijskoj ulici? 2011. godine ste obećali da ćete renovirati postojeće igralište, a takođe ste rekli da je u planu i izgradnja igrališta u Kireškoj na poljani koja je obrasla ambrozijom, a evo sada je 2013. i nadam se da niste zaboravili svoja obećanja! Kada će deca koja žive u ulicama Banijska, 560. Nova, Save Kovačevića, Kireška, Hrastova... dobiti svoje mesto za igranje? Kada???
stormwatch Odgovori
@mama

Draga mama, zasto igraliste u Kireskoj nije napravljeno za vreme komunizma majku mu staru? Nije kireska ulica od pre 12 godina nego jedna od najstarijih u tom delu grada a rajski komunizam nije tokom svog pamfletovanja bio dostojan da deci obezbedi mesto za igru...
lakumity103 Odgovori
Ovi stormwatch-evi demokratski likovi su sudeći po tekstu za 2,5 miliona izgradili 3 igrališta i rekonstruisali 2. Koliko ono beše da ih koštalo igralište kod otvorenog univerziteta ? 3 miliona ??? Čudne cifre.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.