Komentara: 24
Pregleda: 13824

Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

21.05.2013. u 20:09h
Pre tri nedelje skrenuli smo pažnju na dečje igralište u centru grada u kojem smo upozorili na neke detalje i generalno uslove u kojima se naši najmlađi trebaju osećati bezbedno, što nije bio slučaj, u nadi da će to privući pažnju i pre svega probuditi svest nadležnih da treba da se reaguje pre nego što bude kasno...
Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

Pre par dana smo bili prijatno iznenađeni informacijom da je na apele građana koji su podržali naše zapažanje pravovremeno i adekvatno reagovano, te da će deca koja budu odrastala na ovom igralištu imati prilike da uživaju i budu bezbedni na renoviranom dečjem igralištu koje bi trebalo ovih dana da bude vraćeno građanima na korišćenje.

Kako nezvanično saznajemo, jedna od naših primedbi koja je iznešena u tekstu "Dečija igrališta bezbrižna mesta za decu?", a koja se tiče kontrole ko može da koristi ovaj ograđeni prostor, biće regulisana sa video nadzorom i potpašće pod nadležnost komunalne policije u smislu da će aktivnije brinuti da "pogrešni" ne kvare uživanje najmlađima.

Naš sajt je došao do velike popularnosti i zbog kritičkog i oštrog stava prema raznim gradskim službama i funkcionerima, a sve u cilju boljeg funkcionisanja grada u kojem živimo i boljih uslova za život. Kritiku upućujemo kada je potrebno, ali treba se setiti i pohvaliti kada je nešto zasluženo, a to je ovaj put, u konkretnoj situaciji sa dečjim igralištem, za svaku pohvalu pa ćemo da kažemo naglas jedno VELIKO BRAVO i HVALA! svima onima koji su zaslužni za ovo renovirano, bezbednije igralište u centru grada. Učinili ste ono što se i očekuje od vas, a sigurni smo da ćete biti i prikladno "nahvaljeni" i od strane samih građana.

Renovirano igralište uskoro se vraća deci, a na nama svima je da doprinesemo da bude čisto i bezbedno - to je naše igrališe, tako treba da se i odnosimo prema njemu.

Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

Vrlo je važno da se na ovome ne stane, jer ne igraju se deca samo u centru - mnoge mesne zajednice nemaju ni blizu onoga što je imalo, uslovno rečeno, prethodno igralište. Treba u skladu sa mogućnostima obezbediti sredstva za renoviranje i drugih igrališta u gradu, da se privuče još više osmeha najmlađih i da im time pomognemo da imaju koliko toliko srećno detinjstvo u ovim teškim vremena.

Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

Dečje igralište u centru grada dobija novi sjaj!

Pogledajte, ukoliko niste videli lično, u povezanom albumu kako danas, 21. maja, iako nezavršeno, izgleda to igralište.

Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada Renoviranje dečjeg parka (igrališta) u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 13824

Povezane vesti

Povezane teme

dečje igralište

igralište za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.