• Pregleda: 4771

Nova igrališta u gradu

Nova igrališta u gradu
U Dudovoj šumi na prostoru kraj spomenika podignutom u čast Drena Mandića, na mestu starog dečijeg igrališta, postavljeno je novo. Ovim sadržajem su najmlađi dobili svoj kutak u parku na kraju Radijalca koji je prethodnih godina po pitanju investicija i održavanja bio u senci parka na Prozivci.

Direkcija za igradnju grada je pored ovog igrališta postavila igrališta i u Ljutovu i Mišićevu a u planu je postavljanje još par igrališta na teritoriji grada. Jedno će dobiti stanovnici Kertvaroša, gde će igralište biti postavljeno na Segedinskom puta u bloku iza zgrada kod Trgoprometa, a drugo stanovnici Kelebije.

Još uvek postoji određeni broj mesnih zajednica čiji najmlađi stanovnici nemaju mesto za igranje a njima pripada i Peti kvart, koji ne samo da nije dobio novo igralište več je ostao i bez starog.

Izvor: Grad Subotica portal

povezane teme

1
aaaaaaaaaaaaa Odgovori
a igraliste u Novom gradu,kod skole 10.oktobar kad ce ono doci na red,sramota je kako izgleda!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.