• Pregleda: 5125

U toku je jesenja akcija čišćenja grada

Jesenja akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstva sa teritorije Grada, započela je 24. septembra i trajaće do 20. novembra. Akciju organizuje i sprovodi JKP "Čistoća i zelenilo", s ciljem uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica.
U toku je jesenja akcija čišćenja grada

Planom je predviđeno da JKP "Čistoća i zelenilo" postavlja kontejnere zapremine pet kubnih metara za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava. Kontejneri će se postavljati na određenim lokacijama do 8 časova, a prazniće se od 13 do 15 časova i od 18 do 20 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP "Čistoća i zelenilo" uređivaće punktove.

Stručni nadzor nad realizacijom Plana, sprovodiće Služba za inspekcijsko-nadzorne poslove Opštinske uprave Subotica i Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Akcija će trajati do 20. novembra, prema rasporedu definisanom u Planu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Martina Odgovori
Nadam se da ćete očistiti i kelebijsku šumu, pogotovo delove blizu naseljenih kuća.
Hvala.
acfaer Odgovori
Konacno. Dali su i raspored kad i gde ce biti kontejneri!!!
Ana Odgovori
Centar III kao i uvek ostaje bez kontejnera. OK, onda nek se naredi radnicima u Cistoci da odnose sve sto ostavimo ispred kuca u vremenu trajanja "Jesenje akcije ciscenja grada"
anonymous Odgovori
Cistoca! Vratite kontenjere kod majdana nazad! i nemojte izvoditi vise
city woman Odgovori
Gde je taj raspored?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.