Komentara: 4
Pregleda: 1933

U subotu (15. januara) privremeno zatvoren za saobraćaj Y krak, petlja "Jug"

13.01.2022. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Zbog izgradnje Pačirskog natputnjaka (mosta preko auto-puta) na obilaznici "Subotica-Jug" (Kelebija) saobraćaj će biti privremeno obustavljen u subotu od 7 do 14 časova. Alternativni pravac kretanja vozila biće kroz grad.
U subotu (15. januara) privremeno zatvoren za saobraćaj Y krak, petlja "Jug"

Saobraćaj će biti privremeno preusmeren kroz grad, na deonici puta Tavankut-Subotica, od kružnog toka na Somborskom putu do Zagrebačke ulice - pravac prema naselju Kelebija, odnosno pravac prema Beogradskom putu i Bačkoj Topoli (državni put IIA-100).

- Na navedenoj deonici državnog puta IB-11, na km 14+839,54 postaviće se saobraćajna signalizacija i izmeniće se režim saobraćaja na državnom putu IB-11 deonica od čvora 1102 (kružna raskrsnica Subotica - na Somborskom putu) do čvora 1103 (kružna raskrsnica Subotica - na Bačkotopolskom putu) - navode iz Vojputa, firme izvođača radova.

Radovi će se odvijati samo u subotu, 15. januara, od 7 do 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1933
Povezane teme

izgradnja obilaznice oko Subotice

ipsilon krak

zaobilaznica oko subotice

obilaznica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.