Komentara: 11
Pregleda: 3776

U Subotici palo 8 centimetara snega

24.01.2019. u 17:05h
Izvor: Subotica.com
U Subotici palo 8 centimetara snega

Iako ceo dan pada praktično bez prekida, na teritoriji našeg grada palo je samo osam centimetara snega, koliko je izmereno u Meterološkoj stanici na Paliću.

- Prema najavama trebalo bi da pada do večeras u deset sati, ali ono što pada se odmah topi i ne zadržava se – kaže Mitar Radojčić iz Meterološke stanice na Paliću.  – Kako je i najavljeno, ovde ćemo imati najnižu visinu snežnog pokrivača.

U Subotici je kratko padala i ledena kiša, ali pošto temperatura nije jako niska nije napravila veće probleme. Kiša koja je prešla u sneg došla je iz pravca Rumunije, sa Karpata, preko Banata.

U Subotici palo 8 centimetara snega

U Subotici palo 8 centimetara snega

Narednih dana se očekuje još padavina, pretežno snežnih, a temperature će gravitirati prema nuli te će biti neophodan dodatni oprez kako za vozače tako i za pešake s obzirom da se ponavlja priča iz godine u godinu da građani većinom nisu dovoljno savesni i ne čiste ispred svojih stambenih objekata, ali i generalno postoji nezadovoljstvo vozača vezano za održavanje javnih površina, puteva i saobraćajnica. Razlog više da se bude oprezan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 3776
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.