Komentara: 9
Pregleda: 10465

U Subotici otvoren "Rakijica bar"

28.02.2014. u 15:37h
Izvor: Subotica.com
U Subotici, u Ulici Matije Korvina je tokom prethodne nedelje počeo da radi kafić sa zanimljivim imenom: "Rakijica bar".
U Subotici otvoren "Rakijica bar"

Novootvoreni "Rakijica bar" nudi preko 25 vrsta domaće rakije i to je nešto po čemu želi da postane prepoznatljiv u našem gradu. Tematske aktivnosti planirane u narednom periodu su: utorkom - žurka zagrejavanja, četvrtkom - veče studenata, petkom - veče prijatelja i subotom - kafansko veče.

U "Rakijica bar-u" postoje dnevne akcije:
Espresso + CocaCola: 140 din
Espresso + Rakija: 140 din

Vikend akcija (20-02 h):
Rakija Kajsija/Dunja: 99 din
Točeno Zaječarsko malo pivo: 70 din

Rakijica bar Subotica

Radno veme Rakijica bara je od ponedeljka do nedelje od 7-24h, a petkom i subotom od 7-2h. U nastavku možete pogledati enterijer "Rakijica bar-a", koji se nalazi pri kraju "Engelsove" ulice.

Izvor: Subotica.com
Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici Otvoren Rakijica bar u Engelsovoj ulici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 10465
Povezane teme

rakijica bar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.