• Pregleda: 1710

U sredu počinje 35. "Vojvođanska zlatna rukavica"

Subotica će biti domaćin 35. Međunarodnog bokserskog takmičenja „Vojođanske zlatne rukavice” na kojoj će učestvovati oko 147 takmičara iz 13 zemalja u muškoj i ženskoj konkurenciji.
U sredu počinje 35. "Vojvođanska zlatna rukavica"

U Hali sportova od 9. do 13. avgusta održaće se tradicionalno međunarodno boksersko takmičenje "Vojvođanska zlatna rukavica", 35. po redu. Ovogodišnji turnir okupiće 147 boksera  iz 13 zemalja. Među državama učesnicama, pored Srbije, tu su Rusija, Grčka, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Indija, Izrael, Kazahstan, Norveška, Crna Gora, Mongolija i Slovenija.

Najveći broj takmičara tradicionalno ima Rusija, čak 39.  Našu reprezentaciju predstavljaće devet takmičara, ali na žalost iz Spartaka neće biti ni jedan jer je ovo turnir za uzrast do 18 godina, a najbolji pojedinci Subotičkog tima su već seniori.

Borbe će se održavati u Hali sportova svaki dan u periodu od 17 do 21 čas, osim nedelje, kada su na programu finalа i borbe počinju u 12 časova. 

Prošlogodišnje izdanje međunarodnog bokserskog turnira protekao je u dominaciji reprezentacije Kazahstana u muškoj konkurenciji, a za osvajača "zlatne rukavice" proglašen je Damjan Grmuša iz Srbije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.