Komentara: 13
Pregleda: 12280

U prva 3 dana na bazenu 2.000 Subotičana

03.05.2012. u 17:33h
Izvor: RTV Yueco
U prva tri dana subotički zatvoreni bazen privukao je oko 2.000 posetilaca. Nakon rekreativaca, uskoro će u bazen profesionalni plivači, vaterpolisti, kao i organizovano deca iz škola. Subotičanima će za desetak dana biti dostupan velnes, teretana, a škola plivanja startuje sledeće nedelje.
U prva 3 dana na bazenu 2.000 Subotičana

Prvog radnog dana nakon prvomajskih praznika, na bazenim na Prozivci danas su uživali najmlađi u malom bazenu, rekreativci u velikom bazenu, a bilo je i onih koji su još jedan dan sa temperaturama do 30 stepeni iskoristili za sunčanje. Nekoliko dana po otvaranju, tokom vikenda na bazenu je bilo oko 2.000 posetilaca.

Ulaz na bazen je sa novog malog korzoa na Prozivci. Na Info pultu plaćate 200 dinara za odrasle, 100 dinara za decu i penzionere. Dobijate magnetnu narukvicu koja vam služi za otključavanje kasete u koju će te odložiti stvari nakon što ste se skinuli u kupaći kostim u kabinama. Pre ulaska u bazen prolazite kroz automatsko tuširanje. Na samom bazenu čekaju vas ležaljke, a o bezbednosti brinu spasioci. Nakon izlaska iz bazena možete osušiti i kosu. Nakon rekreativaca, uskoro će u bazen profesionalni plivači, vaterpolisti, kao i organizovano deca iz škola.

Bazen Subotica Prozivka

Radno vreme bazena je od 6 ujutro do 23 uveče. Subotičanima će za desetak dana biti dostupan velnes, teretana, a škola plivanja startuje sledeće nedelje. Prilikom izgradnje vodilo se računa i o osobama sa posebnim potrebama koji imaju poseban ulaz, lift, kao i platformu za ulazak u bazen.

- Fotografije bazena na Prozivci u našim galerijama

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 12280
Povezane teme

bazen u subotici

gradski bazen

bazen prozivka

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.