Komentara: 0
Pregleda: 7903
Foto

U Privrednoj komori održano predavanje za računovođe

25.11.2016. u 17:07h > 21:37
Izvor: TV Subotica
U Privrednoj komori održano predavanje za računovođe

U Regionalnoj privrednoj komori, danas je održano predavanje na temu „Računovodstveno evidentiranje zaliha, obračun proizvodnje i utvrđivanje cene koštanja u različitim oblicima proizvodnje“, koje je prisutnima prezentovala magistar Snežana Mitrović viši savetnik Saveza računovođa i revizora Srbije.

Savez računovođa i revizora Srbije i Privredna komora Srbije, u skladu sa Sporazumom o saradnji koji je zaključen prvog novembra ove godine, organizovali su jednodnevni besplatni seminar za sva pravna lica koja rukuju zalihama, bave se uslužnim delatnostima, proizvodnjom, trgovinom ili su računovođe koje vode poslovne knjige. Obrađena tema u značajnoj meri doprinela je učesnicima seminara da upotpune svoje znanje u pripremnim radnjama za sastavljanje finansijskog izveštaja i vršenju popisa svih zaliha.

Pored našeg grada, ovakav poslovni trening održan je i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Valjevu, dok će se u narednom periodu održati i u Kruševcu, Beogradu i Sremskoj Mitrovići. Intenzivna saradnja Privredne komore Srbije i Saveza računovođa i revizora Srbije nastaviće se i u buduće u cilju unapređenja poslovnog ambijenta računovođa i poreskih obveznika kako bi adekvatno vodili poslovne knjige, a kao krajnji rezultat ovakvih aktivnosti proisteći će tačni finansijski izveštaji i rad u skladu sa Zakonom.

Izvor: TV Subotica
Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa Edukacija računovođa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 7903
Povezane teme

regionalna privredna komora

računovođa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.