Komentara: 18
Pregleda: 7450

U popodnevnim časovima vraćanje vagona na šine, u pripremi evakuacija okoline

25.01.2023. u 11:05h
Izvor: Subotica.com  / RTV
U popodnevnim časovima vraćanje vagona na šine, u pripremi evakuacija okoline

Voz sa dizalicom koja će učestvovati u akciji vraćanja izvrnutih vagona sa četrdeset tona propilena na putu je ka Subotici, a nakon što sve bude spremno počeće preventivna evakuacija građana iz objekata u krugu od dve stotine metara od mesta akcidenta.

Kako Subotica.com saznaje, akcija vraćanja vagona na šine neće početi pre 12 časova.

Preventivnu evakuaciju naredio je juče gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je na čelu Gradskog štaba za vanredne situacije.

Evakuacija se sprovodi iz bezbednosnih razloga, a njom će biti obuhvaćene zgrade Nove opštine, OTP banke, objekti Tehničke škole “Ivan Sarić”, uprava “Vodovoda i kanalizacije”, kao i objekti koji se nalaze sa jedne strane ulice Pap Pala.

Učenika u školi nema od jutros, pošto prva smena nastavu prati onlajn, ukoliko bude potrebe i druga smena će nastavu pratiti na taj način, dok će o tačnom vremenu evakuacije građani-zaposleni u ostalim objektima biti blagovremeno obavešteni pred početak akcije.

Više o ovoj temi kao i izajva gradonačelnika povodom celokupne situacije, pročitajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com / RTV
Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna Iskliznula cisterna
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 7450

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.