Komentara: 29
Pregleda: 6542

U ponedeljak redovno odnošenje kućnog otpada, ništa od umanjenja računa

05.01.2018. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
U ponedeljak redovno odnošenje kućnog otpada, ništa od umanjenja računa

Odnošenje kućnog otpada po mesnim zajednicama nastavlja se od ponedeljka, 8. januara, saopštilo je JKP "Čistoća i zelenilo". Tog dana Gradska deponija će imati normalno radno vreme, dok blagajna preduzeća neće raditi.

Kako je jedan sugrađanin kroz pištaljku kritikovao organizaciju JKP "Čistoća i zelenilo" koju su mnogi građani mogli da osete u poslednje tri nedelje, pročitajte u pištaljci "Iznošenje komunalnog otpada"

Na pitanje da li će zbog praktično dnovnedeljne "pauze" u pražnjenja kanti u domaćinstvima doći do umanjenja računa za decembar, rečeno nam je da je u decembru jedanput "preskočeno" (25. decembar), dok se drugi put desilo 1. i 2. januara, što će ići u obračunski period za januar. Drugim rečima, iako građanima nekoliko mesnih zajednica trinaest dana u decembru (praktično pola meseca) nije odnošeno smeće plaćaće se pun račun.

Ako se na decembarsku brojku doda još 7 dana u januaru, ispostavi se da građanima Subotice 20 dana (19. decembar - 8. januar) neće biti odnošeno kućno  smeće, što je 2/3 meseca, a pri tome računaće se kao da je sve (decembar i januar) redovno odvoženo.

Plan odvoženja komunalnog otpada po gradskim mesnim zajednicama:

  • Ponedeljak: Centar I, II i III, Makova sedmica, Peščara, Zorka, Železničko naselje
  • Utorak: Centar I, II i III, Gat, Mali Bajmok, Novo selo
  • Sreda: Aleksandrovo, Centar I, II i III, Ker, Prozivka
  • Četvrtak: Bajnat, Centar I, II i III, Palić
  • Petak: Kertvaroš, Mali Radanovac, Novi Grad, Železničko naselje

Dodatak: Plan odvoženja smeća po ulicama (Subotica)

Kako navode iz ovog preduzeća učestalost odvoženja otpada kod porodičnih kuća u gradu je minimalno jednom nedeljno, a iz užeg centra grada i visokospratnica više puta nedeljno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 29
Pregleda: 6542

Povezane zviždaljke

Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

odnošenje smeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.