Komentara: 43
Pregleda: 19969

U ponedeljak i utorak nema nastave

04.02.2012. u 13:51h
U ponedeljak i utorak nema nastave
Gradski štab za vanredne situacije je na današnjoj sednici odlučio, u skladu sa preporukom Ministarstva prosvete, da zbog snežnih neprilika osnovne i srednje škole u gradu ne rade u ponedeljak 6. i utorak, 7. februara, a da će u zavisnosti od situacije, u ponedeljak biti odlučeno o nastavku nastave. Obdaništa i vrtići "Naše radosti" radiće sledeće nedelje redovno.

Celokupno ljudstvo i mehanizacija "Čistoće i zelenila" su angažovani 24 sata na čišćenju ulica, a iznošenje smeća će naredne nedelje teći po planu. Autobusi "Suboticatransa" voze po redu vožnje uz kašnjenja do 15 minuta.

U ponedeljak 6. i utorak, 7. februara radnici JKP "Parking" će intenzivno čistiti parkirališta u gradu, a naknada za parkiranje neće biti naplaćivana. Snabdevanje vodom, strujom i gasom na teritoriji grada je redovno.

Gradski štab za vanredne situacije apeluje na građane da čiste trotoare ispred kuća i zgrada, kao i da sopstvene automobile koriste samo u slučajevima posebne potrebe kako bi se izbegla gužva u saobraćaju.

Prema podacima Opšte bolnice u Subotici broj intervencija zbog nezgoda je na uobičajenom nivou.

U slučaju potrebe za spasavanjem i pružanjem pomoći licima koja nisu u mogućnosti da dođu do mesta zbrinjavanja, građani se mogu obratiti na sledeće telefone:

 - MUP Policijska uprava: 92
 - Služba hitne medicinske pomoći: 94, 551-373
 - Vatrogasci: 93
 - Kontakt centar Gradske uprave 024: 626 - 999
 - Komunalna policija: 626 - 988

U ponedeljak i utorak nema nastave
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 43
Pregleda: 19969
Povezane teme

gradski štab za vandredne situacije Subotica

vanredno stanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.