• Pregleda: 7372

U petak počinje novogodišnji vašar "Winterfest"

U petak počinje novogodišnji vašar "Winterfest"

U petak. 5. decembra počinje 4. novogodišnji vašar „Winterfest“. Manifestaciju organizuje JKP „Subotičke pijace“ uz podršku lokalne samouprave, a na oko 50 štandova i drvenih kućica svoje proizvode će izlagati i prodavati više od pedeset učesnika.

"Winterfest" će u petak u 18 časova svečano otvoriti gradonačelnik Subotice, Jene Maglai, a otvaranju će prisustvovati i predsednik skupštine Grada Subotice. Ilija Maravić i direktorica JKP "Subotičke pijace", Ilinka Vukoja.

“WinterFest” će biti otvoren od 5. decembra 2014. do 14. januara 2015. godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

13
Siki Odgovori
Sad kada se veleumni Ilija Maravic i seoski mu kolega Maglai poklone subotickom puku. Sram vas bilo. Umesto da idete po investicije i nova radna mesta, otvarate seosku priredbu zimskih carapa i svargle.
Žderonja Odgovori
Ako će na svečanom otvaranju biti neke besplatne degustacije jela i pića, objavite to sada odmah, a ne posle, jer posle možemo samo plakati što zbog neobaveštenosti nismo prisustvovali takvom događaju.
Ja Odgovori
Divno,pocinje sezona petardi!A stvarno,bas moraju legalno da se prodaju?
Milan024 Odgovori
...besposleni političari i jarice krste...!!!!!!!!!!
exsex Odgovori
Mali buvljak u centru, a ime? Nisu znali na nasem jeziku da daju ime, nego neki Winterfest...Bas su inteligentni. Gradonacelnik nema neke ozbiljnije zadatke, pa nek cisti krompir za crveni krst, to je i humano i korisnije nego otvaranje jedne pijace.
radnička klasa Odgovori
Molim gradolnačenika da zabrani prodaju knjiga na vašaru, svakako nas je odvikao od kupovine istih!
Josip Odgovori
Mali Bajmok
Marko70 Odgovori
Ne treba ovom narodu Winterfest (ako vam treba prevod javite se), ne treba nama ništa u centru, ova dosadašnja pustoš je predivna!!!
Jesam za ovakve sajmove-vašare jer za odlazak na jedan puno veći u Beču (svako poređenje je uzaludno) ove godine izdvajam dosta para...
ALI - petade, gaće, čarape, preprodavači kineskih ukrasa..ma dajte molim vas...samo vam fali Bora Drljača i one mangulice koje us preživele nedavni festival da trčkaraju okolo...
Samo malo ukusa za lepo i ovaj grad bi prestao da se pretvara u scenografiju filma Dom za vešanje!
ffilozoff Odgovori
Ma, nemojte NEGATIVNO-ovo je klasican novogodisnji vasar,kao i u svim gradovima u svetu!!!Pogledajte samo kako je u Berlinu,Becu,Londonu...isto kao kod nas,prodaje se bofla A klase,kuvano vino,i pecene kobasice...LEBA I IGARA...
earthworker Odgovori
postovani gradonacelnice ne bilo vam tesko molim transparencije radi i da se pohvalite sa cifrom koliko je inkasirano u gradsku kasu za ovu srednjevekovnu komercijalnu manifestaciju. köszönöm!
davore Odgovori
Ma, nemojte NEGATIVNO-ovo je klasican novogodisnji vasar,kao i u svim gradovima u svetu!!!.................Samo u ostalim gradovima plata nije 20,000 din !!!..a cene u vasarima skoro je ista !!! Je..es sve ovo ! Glumimo ovde nesto kao da je kod nas sve u redu !!!!!
Vesko Odgovori
Ni vasari nisu kao nekad sto su bili, osim za pojedine, najvise za polticare, kojima najvise
odgovaraju vasari, kada se građani kao zabavljaju i uzivaju.
miroslav Odgovori
Mnogi ne smeju sa detetom na vasar jer nemaju od cega pazariti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.