Komentara: 1
Pregleda: 1514
Foto

U petak počinje 7. "Piano fest"

29.11.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni festival klavirske muzike "Piano fest", sedmi po redu, biće održan od 1. do 7. decembra u našem gradu. Subotička publika imaće priliku da uživa u šest klavirskih koncerata. Ulaz je besplatan.
U petak počinje 7. "Piano fest"

Koncerti će se održavati na dve lokacije, odnosno u Velikoj većnici Gradske kuće i u svečanoj sali Muzičke škole.

U petak počinje 7. "Piano fest"Koncerti u Gradskoj kući počinju u 20h, dok je početak koncerata u Muzičkoj školi zakazan za 19h. I ove godine smo za naše sugrađane pripremili bogat i zanimljiv repertoar isključivo klavirske muzike - najavljuje predsednik Udruženja "Electe", Miloš RadovićParalelno sa koncertnim programom, u Muzičkoj školi će biti održan stručni seminar koji će držati profesori iz Izraela i i Japana, Juval Admoni i Tami Kanazava. Reč je o vrsnim umetnicima klavirske muzike koji su posebno značajni kada je u pitanju sviranje za dva klavira. Pored profesora i učenika Muzičke škole, seminar će pohađati i drugi umetnici iz zemlje i inostranstva. 

Iz Muzičke škole navode da im je čast da budu domaćini ovako prestižnog festivala klavirske muzike.

U petak počinje 7. "Piano fest"Naši nastavnici i učenici će po završetku "Piano festa" biti bogatiji za nova znanja, iskustva i poznanstva koja će im sigurno služiti u budućnosti. Vrata naše škole uvek su otvorena za umetnike poput Juvala Admonija, jer nam donose nova znanja i proširuju vidike kako bismo klavirsku umetnost podigli na još viši nivo - navela je direktorka Muzičke škole, Dragana NikolićKoncertni program je izuzetno bogat i to je jedinstvena prilika za Subotičane da čuju vrhunsku klavirsku muziku.

Za više informacija o programu posetite sajt Udruženja "Electe" koje tradicionalno organizuje "Piano fest" u našem gradu.

Izvor: Subotica.com
Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike Najava 7. međunarodnog festivala klavirske muzike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1514
Povezane teme

velika većnica

muzička škola

miloš radović

international piano fest

dragana nikolić

electe subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.