Komentara: 3
Pregleda: 2042
Video

U petak počinje 17. Summer3p festival

25.07.2019. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Ovogodišnji Summer3p festival održaće se od 26. do 28. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera, uz uzbudljivi muzički program i jedinstven spoj kulturnih i sportskih programa u prirodi.
U petak počinje 17. Summer3p festival

Čuveni producent, DJ i muzičar, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće Mo'Wax, James Lavelle, nastupiće kao najveća zvezda 17. Summer3p festivala na dan otvaranja, 26. jula, dok će večeras u bioskopu Abazija biti prikazan film "The Man From The Mo'Wax" o životu i radu Lavella, u sklopu 26. Festivala evropskog filma Palić.

Prve festivalske večeri nastupiće i iskusni mađarski DJ Davko, dok će sutradan, 27. jula, francuska zvezda DJ Matt Sassari predstaviti svoju atraktivnu viziju techna i tech-housea. Nakon Matta, nastupiće Nick Reverse, italijanski DJ sa australijskom adresom i osnivač brenda WeLove - izdavačke kuće, agencije i serijala uspešnih žurki.

- Veoma se radujem nastupu na Summer3p festivalu, budite spremni na neverovatnu noć - poručio je Matt Sassari pred nastup kraj jezera Palić.

Summer3p će i u okviru ovog izdanja predstaviti najbolju selekciju lokalnih DJ-eva, među kojima će biti Chrono aka Daltonist, Migazz, Ascaloon, Hansol b2b No Else, Andy Dee i Neomodern.

Festival i ove godine nudi raznovrsne prateće programe sa posebnim akcentom na kreativnim radionicama za najmlađe i "Porodičnim danom" u nedelju, 28. jula, koji će ponuditi zanimljive sadržaje za celu porodicu.

Akademski slikar iz Subotice Emil Kadrić, koji od samog početka brine o likovnom segmentu festivala, i ove godine vodiće kreativnu slikarsku radionicu na velikim platnima. Likovna radionica će se održavati svakog dana od 17 do 20 časova, a poslednjeg festivalskog dana biće predstavljeni radovi nastali na ovoj radionici. Tokom trajanja festivala, posetioci će imati priliku da pogledaju izložbu radova sa festivalskih radionica od 2009. do 2019. godine.

U petak počinje 17. Summer3p festival

Ljiljana Horvat, akademska slikarka iz Subotice, održaće body painting radionicu za sve zainteresovane. Likovnu radionicu održaće i Udruženje "ZaJedno", dok će Klub igara "Collected Company" Subotica organizovati takmičenje u zanimljivim društvenim igrama na obali jezera.

Tokom trajanja festivala, svakog dana od 17 do 20 časova, street art umetnik Otto Zakar održaće stencil art radionicu, u kojoj će svi zainteresovani naučiti kako da naprave šablone za crtanje i kako da ih preslikaju na platno ili majicu.

U petak počinje 17. Summer3p festival

Poetsku radionicu SummerDaDa vodiće Vladimir Milojković, performer, pisac i vizuelni stvaralac, dok će književnu radionicu poezije „slam poetry” voditi Jelena Janjić, Sanja Babić i Adam Radetić iz Književnog kluba za mlade.

Ni ove godine organizatori nisu zaboravili na sport, rekreaciju i zdrav život. Joga programe u jutarnjim i poslepodnevnim časovima na obali jezera predstavljaju Zsolt Erdélyi i Nagy Boglárka. Sportsku radionicu vodiće Armin Halas, te će se u nedelju, 28. jula, od 17 do 21 čas održavati sportski turnir u speedmintonu.

Tokom "Porodičnog dana" biće organizovane i brojne promocije, među njima i Aerobik & Fitness program N Centra, koji uz dobru muziku sa kombinacijom aerobik i plesnih pokreta vodi Emina Savin sa gostima, dok će Tibor Liptak "Big Hair" u predvečernjim satima održati zanimljivu frizersku i šminkersku prezentaciju. Takođe, poslednjeg festivalskog dana, deca uzrasta od 4 do 9 godina će, uz pomoć članova kluba škole sporta "Su Team" Subotica, predstaviti svoje programe koji su namenjeni da deca nauče osnove sportova zastupljenih u našem okruženju, kao što su gimnastika, atletika, fudbal, odbojka, košarka i druge, manje zastupljene sportove, poput jedrenja na vodi.

U petak počinje 17. Summer3p festival

Jednodnevne ulaznice za festival, posetioci će moći da se kupe na ulazu u festivalski prostor po ceni od 399 dinara za petak i 499 dinara za subotu 27. jul. Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, ulaz je slobodan.

Za učešće u radionicama dnevnog programa festivala, prijave možete poslati na imejl: workshop3p@gmail.com. Više informacija o radionicama i dnevnim programima možete pronaći na sajtu festivala.

Summer3p festival podržavaju Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija "Danilo Kiš".

Satnica muzičkog programa 17. Summer3p festivala

Petak, 26. jul

  • 22:00 Migazz
  • 23:30 Chrono aka Daltonist
  • 00:30 Davko [HU]
  • 02:00 James Lavelle [UK]

Subota, 27. jul

  • 22:00 Hansol b2b No Else
  • 23:30 Ascaloon
  • 00:30 Nick Reverse [IT]
  • 02:00 Matt Sassari [FR]

Nedelja, 28. jul

  • 16:30 – 17:00 Pevači italijanskog kulturnog centra "Piazza Italija"
  • 17:00 – 18.00 Kamerni ansambl Garden Quartet
  • 18:00 – 20:00 Andy Dee
  • 20:00 – 22:00 Neomodern
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2042
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p radionice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.