• Pregleda: 1391

U pet saobraćajnih nezgoda dve teže i sedam lakše povređenih osoba

U pet saobraćajnih nezgoda dve teže i sedam lakše povređenih osoba

U periodu od 25. juna do 1. jula 2018. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda dve osobe su teže povređene i sedam osoba je lakše povređeno dok je u dve saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta, saopštila je Policijska uprava Subotica

U navedenom periodu, policija je podnela 20 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdata su 373 prekršajna naloga i iz saobraćaja je isključeno šest vozača od kojih je za dva vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 33 intervencije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
gari Odgovori
Pa u saobraćaju u Subotici je haos, svi koriste mobilne telefone dok voze, a policija ne reaguje, ko treba da kažnjava vozače koji krše propise? Očigledno pošto onaj ko treba ne radi to onda treba da država formira novu službu za to
Radomir
Tako je GARI . Katastrofa u saobracaju . Strada se . Sem HITNE , ostale institucije su mozda i TEHNOLOSKI visak . Nije sigurno da bi bilo gore kad bi se i formalno ukinule . Ostao bi bar novac u budzetu , dok bi se osobe sa platnih spiskova uputile u privatni sektor . Verovatno bi , shodno sposobnostima i stecenim vestinama - lepo profitirali kod privatnika od svog rada .
TomyB Odgovori
Hajde vas dvojica, pročitajte drugi pasus pa recite da li se to smatra da ne rade svoj posao?
Radomir
@ 252398 . Ne ljutite se , lakse mi je broj nego takav pseudonim . Evo procitah brojke koje pokazuju koliko su radili . Ali nikad ih ne vidoh da regulisu saobracaj na Majsanskom . Nije moguce skrenuti u Cvijicevu , nije moguce iz J.Mikica kod mosta nastaviti u istu tu ulicu , nije moguce popeti sa na most , nije moguce skloniti romske zaprege koje bas tuda prolaze kad se ide sa posla . A moguce ih je videti u pomenutim spicavima kako seda na haubi novih Skoda nize mosta prema ZMAJ JOVINE ( GDE JE CISTO) i odaju utisak negativaca iz kaubojskih filmova . Moguce ih je videti nedeljom oko 10 h , kako mile jednosmernom ulicom ka Trampu , kad nikog nema ! NIJE IH MOGUCE VIDETI ISTE TE NEDELJE OD 15 DO 19 h kad bajkeri tutnje sa 120 km / h. od Trampa prema Brackoj pa dalje . E neka nama ministri dolaze , dolazili da Bog da svaki dan . Bar ce se zatvoriti i onako neprohodne ulice .
Radomir
@TOMYB . Izgleda da me izbacio sistem , pa cu ponovo ali krace . Da li neko radi svoj posao ako se nikad na moze videti da regulise saobracaj na Majsanskom? Zbog toga se na moze skrenuti u Cvijicevi , ne moze izJ.Mikica u istu tu ka Trampu , ne moze na most , ne moze se skloniti romska zaprega sa otpadom koja bas pri povratku sa posla tu zapne . Ali se u tim spicevima mogu videti da sede na haubi novih Skoda , nize mosta ka Zmaj Jovinoj i odaju utisak negativaca iz kaubojskih filmova . Mile nedeljom oko 9h prema Trampu jednosmernom , kad nikog nema . Iste nedelje ih nema od 15 do 19 kad bajkeri tutnje prema Brackoj sa 120 . Da Bog da pa nam ministri dolazili svaki dan , zatvorice i onako neprohodan saobracaj .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.