Komentara: 3
Pregleda: 5703

U nedelju sportski dan za Biljanu

07.02.2014. u 15:18h
Izvor: RTV City
U nedelju će u Hali sportova biti održana humanitarna akcija pomoći učenici trećeg razreda OŠ „Jovan Mikić“ Biljani Stojković u organizaciji Saveza za školski sport. Učenici osnovnih škola će se takmičiti u odbojci, fudbalu i na poligonu spretnosti, a nastupiće i Mirna Radulović.
U nedelju sportski dan za Biljanu

Devetogodišnjoj Biljani Stojković potrebno je lečenje u Italiji kako bi se izborila sa opakom bolešću a njeni drugari iz svih osnovnih škola kao i sportisti našeg grada imaju priliku da joj pomognu da što pre ozdravi.

Sportski dan je predviđen za nedelju u Hali sportova a sa osnovcima će se družiti i naš proslavljeni olimpijac, odbojkaš, Đula Mešter kao i Mirna Radulović koja će biti zadužena za muzički deo programa.

„Akcija humanitarnog tipa će se održati u nedelju, 9. februara u Hali sportova, počeće u 10 časova, a trajaće do 12:30. Ovom prilikom pozivam sve ljude da dođu na taj sportski dan i pomognu svojim prilogom koliko mogu.“, izjavio je Vjekoslav Ostrogonac, član GV zadužen za omladinu i turizam.

„Rado izlazim u susret svim humanitarnim akcijama i tako ću i u nedelju pevati sa zadovoljstvom. Tu smo da delimo i lepe i ružne trenutke i pozivam sve ljude dobre volje da dođu da pomognu Biljani.“, rekla je Mirna Radulović.

U nedelju sportski dan za Biljanu

Savez za školski sport se odmah uključio u akciju pomoći Biljani Stojković organizovanjem revijalnog takmičenja najboljih osnovaca u odbojci i malom fudbalu. Svoje znanje će prikazati dečaci i devojčice iz svih odbojkaških klubova u gradu kao i selekcije fudbalskih klubova „Spartak“ i „Bačka“.

„Na malom terenu će svi subotički klubovi sa svojim muškim i ženskim selekcijama učestvovati. Zatimje predviđen nastup Mirne Radulović. Pri kraju programa će škole koje ne učestvuju u odbojci i malom fudbalu imati igre spretnosti zabavnog karaktera i na kraju će Zumba fitnes grupa, prilagođeno dečijem uzrastu, da započne svoj program – aerobik, gde bi svi zajedno došli na teren i okončali tu akciju.“, izjavio je Radoslav Svirčev, sekretar Saveza za sport.

„Sve ide u dobrom pravcu. Subotičani su reagovalii na prvu loptu. Ne bih nikog izdvajao ali imali smo veću donaciju od strane jedne firme tako da tih 30% što je bilo neophodno da se krene u celu priču oko Italije je uplaćeno.“, kaže Dragan Kovač, koordinator akcije.

Izvor: RTV City
KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo" KZN povodom humanitarne akcije "Tvoje malo Biljani znači mnogo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 5703

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

mirna radulović

biljana stojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.