Komentara: 2
Pregleda: 3611

Održana humanitarna sportska akcija za Biljanu Stojković

10.02.2014. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
Subotička Hala sportova tokom jučerašnjeg dana bila je prepuna dečije graje, održan je sportski dan, ujedno i humanitarni da bi se devetogodišnjoj devojčici Biljani Stojković pomoglo da može da ode u Italju i nastavi lečenje. Naša mlada sugrađanka razbolela se pre dve godine od karcinoma kostiju. Za odlazak u Milano potrebno joj je 20 hiljada evra što bilo dovoljno za adekvatnu terepiju i boravak u Italiji.
Održana humanitarna sportska akcija za Biljanu Stojković

Devetogodišnja devojčica naša sugrađanka Biljana Stojković boluje od raka kostiju, ali ova hrabra i vesela devojčica okružena je dobrim ljudima koji žele da joj pomognu da ona što pre ozdravi. Pored roditelja podrška stiže od njenih drugarica i drugova iz IIIb razreda, kao i cele škole "Jovan Mikić" koji su uz svoju drugaricu.

Sportski dan u hali sportova samo je jedna od akcija da se za Biljanu Stojković prikupi potreban novac kako bi ona lečenje mogla da nastavi u institutu za maligne bolesti u Milanu. Veliki broj sportskih ekipa uključilo se u akciju da Biljana može da nastavi lečenje.

Humanitarna akcija pod nazivom "Tvoje malo Biljani znači puno" uključile su se sve osnovne škole u gradu kako bi kroz razne sportske aktivnosti pokazali svoju humanost na delu. Svi koji su učestvovovali su pobednici i podrška Biljani.

Bez obzira na sve građani Subotice su se udružili i pokazali koliko su jedinstveni pre svega humani. Nadamo se da će Biljana za koji dan biti u Italiji kako bi mogla da nastavili  lečenje i da se za per meseci vrati u školsku klupu. U akciji je prikupljeno 304.025 dinara i 242 evra.

Kako je bilo na sportskoj manifestaciji možete da pogledate u povezanom albumu, u preko 150 odabranih fotografija.

Izvor: RTV Yueco
Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković Sportski dan za Biljanu Stojković
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3611

Povezane vesti

Povezane teme

biljana stojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.