Komentara: 2
Pregleda: 4805

U nedelju 41. Trimbi

28.04.2016. u 16:48h
Izvor: TV Subotica
Gradski savez ,,Sport za sve’’ će prvog maja po četrdeset i prvi put organizovati sportsko rekreativnu manifestaciju ,,Trimbi’’ koja podrazumeva vožnju biciklom, rolerima ili pešačenje od centra grada do Palića.
U nedelju 41. Trimbi

Svi Subotičani koji vole jedan od ovih vidova rekreacije mogu da se prijave na startu koji je zakazan ispred zgrade Jadrana u periodu od 8h do 11h gde kupuju učesnički karton po ceni od 100 dinara.

Organizatori su i ove godine obezbedili nagrade, simbolične koje će biti uručene najstarijem i najmlađem aktivnom učesniku,  vlasniku najstarijeg bicikla kao i učesniku sa najboljim vremenom pređenog poligona  i tri bicikla kao glavne nagrade.

U nedelju 41. Trimbi

Svi učesnici, bez obzira na redosled dolaska na cilj, ali sa obaveznim overenim učesničkim kartonima na startu i cilju učestvuju na kraju programa u izvlačenu glavnih nagrada.

U periodu između dvadesetog i tridesetog Trimbija bilo je organizovano takmičenje biciklima na posebnom poligonu. Organizatori su odlučili da obnove tu tradiciju i ove godine prvih dvadeset učesnika koji to budu želeli moći će da provere svoje veštine.

U nedelju 41. Trimbi

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4805
Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

prvi maj

trimbi

prvomajski trimbl

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.