Komentara: 0
Pregleda: 2975
Foto

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

07.12.2022. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Manifestacija "Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku" održana je 5. decembra u Svečanoj sali Gimnazije „Svetozar Marković“. Tradicionalni Kviz proslavio je svoj 17. rođendan uz prisustvo 17 petočlanih ekipa iz osam srednjih škola subotičkog okruga.
U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

Kao i obično, ekipe su se takmičile u sedam kategorija sačinjenih od po osam pitanja. Pažljivo osmišljene igre kakve su "Memory game", "Brain boosters", "World history", "All about Britain", "Famous movie characters", "Science" i "Christmas puzzle", iziskuju kako znanje učesnika, tako i logički pristup, brzinu i snalažljivost, što kviz čini zahtevnijim i zanimljivijim. Upravo zbog toga su učenici uživali, a najboljima su na kraju uručene prigodne i zaslužene nagrade. Učestvovanje u kvizovima, rešavanje problema, savladavanje izazova i dobra zabava – to je sve što je učenicima potrebno. Dobar izbor!

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jezikuOrganizatori, nastavnica engleskog jezika Ljiljana Banjanin Ostrogonac i koleginice iz aktiva, ne zaboravljaju ni društveno odgovorne sponzore kviza: Izdavačku kuću "The English Book" iz Beograda, koja je pobedničke ekipe nagradila rečnicima i knjigama. Iz sveg srca se zahvaljuju i koncernu "Bambi", u čijim su slatkim keksićima učenici mogli da uživaju tokom celog kviza.

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

Pobednici "Squishmallows"

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

Drugoplasirani "Pentakill"

Prvo mesto osvojila je ekipa 3.B razreda pod nazivom "Squishmallows", a u sastavu Teodora Bašić Palković, Nina Medaković, Isidora Jeličić, Mihajlo Pejnović i Vukašin Gavrić.

Drugo mesto osvojio je tim "Pentakill" odeljenja 4.1 u sastavu Danilo Njegić, Njegovan Vidak, Bogdan Petrović, Mihailo Stanojević i Ivana Cvijan, dok je na trećem mestu završila ekipa "Turtl3 m4sterz" koju čine Milica Glogovac, Miroslava Đuran, Nikša Vasiljević, Perez de Guzman Prčić Alvaro, Ema Dželebdžić.

U Gimnaziji održan 17. Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku

Treća ekipa takmičenja - "Turtl3 m4sterz"

Izvor: Subotica.com
XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku XVII Kviz opšteg znanja na engleskom jeziku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2975
Povezane teme

gimnazija svetozar marković

subotička gimnazija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.