Komentara: 0
Pregleda: 1599

U dva vikenda 20 medalja i 2 pehara

22.09.2013. u 22:56h
Izvor: RTV Yueco
U protekla dva vikenda džudisti Spartaka učestvovali su na dva međunarodna turnira od kojih su na jednom bili i domaćini.
U dva vikenda 20 medalja i 2 pehara

Na II međunarodnom turniru "Dan grada Subotice" učešće je uzelo 175 mališana iz 5 zemalja okruženja, a naši takmičari su osvojili 19 medalja, od toga 4 zlatne (Agika Pecka, Bošnjak Vuk, Šašić Nikola i Božik Aron), 7 srebrnih (Anitić Adam, Ristić Milica, Radvanski Noemi, Ivošević Lazar, Nestorović Strahinja, Tripunović Veljko i Kermeci Levente) i 8 bronzanih (Šašić Mihajlo, Ilanković Filip, Nikolić Nemanja, Bastić Stefan, Olah Tibor, Jegdić Veljko, Marković Anja i Daražec Danijel). Osvojen je i pehar za najbolju ekipu poletaraca.

U Českom gradu Ostrava održan je otvoreni šampionat Česke za veterane na kom je u sastavu srpskog tima učestvovao i trener džudo kluba Spartak Milan Bogić. Ove godine je popravio prošlogodišnji rezultat i osvojio prvo mesto i pehar za svoj tim.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1599
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.