Komentara: 2
Pregleda: 2521

U četvrtak zakazana 29. sednica Skupštine grada

20.04.2015. u 11:04h
Izvor: Subotica.com
Posle vanredne sednice održane krajem marta Odbornici subotičkog parlamenta ponovo će sesti u svoje klupe, ovaj put u redovnom zasedanju, i raspravljati o 24 tačke dnevnog reda. Sednica je zakazana za četvrtak u 9 časova, a prenos možete da pratite i na našem sajtu.
U četvrtak zakazana 29. sednica Skupštine grada

Na sednici će odbornici raspravljati i donositi odluke po dnevnom redu koji se sastoji od 24 tačke među kojima su Plan detaljne regulacije regionalne deponije na Bikovu, kao i sanaciju deponije u Aleksandrovu.

Među tačkama vezanim za uređenje površina na teritoriji Grada Subotice naćiće se i tema oko izrade planova generalne regulacije  na građevinskom području utvrđenom Generalnim planom Subotica-Palić do 2020. godine, kao i donošenje Plana generalne regulacije za naselje Hajdukovo.

Predviđeno je i da se usvoji odluka o taksi prevozu koju je Gradsko veće donelo na sednici održanoj sredinom marta, a posle nekoliko protesta koje su održali subotički taksisti.

Kao trinaesta tačka dnevnog reda pred odbornicima će se naći i odluka o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite za Grad Suboticu, a kao srodne teme biće i donošenje Zaključka o usvajanju Godišnjeg izveštaja Gradskog štaba za vanredne situacije za 2014. godinu, kao i donošenje Zaključka o usvajanju Godišnjeg plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2015. godinu.

Među tačkama 29. sednice Skupštine grada naćiće se i donošenje Odluke o donošenju Akcionog plana razvoja organske proizvodnje na teritoriji Grada Subotice 2015–2020. godine.

Jedna od tema će biti i imenovanje  predsednika, zamenika predsednika i članova Komisije za dodelu zvanja i priznanja "Počasni građanin", "Pro Urbe" i "Dr Ferenc Bodrogvari".

Sednica će se održati u četvrtak, 23. aprila, sa početkom u 9 časova, a prenos uživo iz Velike većnice možete da pratite na našem sajtu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2521
Povezane teme

sednica gradskog parlamenta

sednica lokalnog parlamenta

velika većnica

sednica skupštine grada

skupštinsko zasedanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.