Komentara: 0
Pregleda: 2807

U četvrtak počinje očitavanje utroška električne energije

30.10.2012. u 11:41h
Izvor: RTV Yueco
U četvrtak počinje očitavanje utroška električne energije

Elektrodistribucija u četvrtak počinje očitavanje brojila kupaca na celokupnom konzumnom području. Mole se svi kupci da obezbede nesmetan rad čitača. Kupci kojima je merno mesto nedostupno ili je objekat zatvoren da omoguće pristup mernom mestu ili da nam dostave stanja brojila najkasnije do 05. novembra.

Na ovaj način će omogućiti pravilan obračun utrošene električne energije i sprečavaju gomilanje energije i prelazak na sledećem računu u crvenu zonu.

Reklamacije posle ovog roka se primaju samo na šalterima distribucije uz prikazani račun. EPS poziva kupce, koji do sada nisu izmirili dug, da plate svoje obaveze i na taj način izbegnu neprijatnost koji mogu nastati zbog obustave isporuke električne energije.

Izmirivanjem obaveza na vreme kupci iz kategorije „Domaćinstva“ ostvaruju popust od 5%, potrošači sa mesečnom potrošnjom do 350 kW i dodatnih 11.89%, te potrošači sa potrošnjom od do 500 kW popust od 15%.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2807
Povezane teme

elektrovojvodina subotica

očitavanje brojila

očitavanje struje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.