Komentara: 0
Pregleda: 974

U četvrtak počinje 13. konferencija o inteligentnim sistemima

15.09.2015. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
U četvrtak počinje 13. konferencija o inteligentnim sistemima

Niz manifestacija počinje sa predavanjima međunarodne inženjerske organizacije IEEE Systems, Man, and Cybernetics (SMC) pod naslovom Celebrity Lectures 2015. U okviru ove konferencije će biti pokrenuto osnivanje IEEE SMC Serbia organizacije.

Svečano otvaranje SMC workshopa će se održati u Velikoj većnici Gradske kuće sutra , sa početkom u 9 časova. Detaljan program konferencije možete pogledati na stranici SISY konferencije.

Sledećeg dana će početi tradicionalna, godišnja međunarodna konferencija sa tematikom inteligentni inženjerski sistemi,  SISY 2015 - 13th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTELLIGENT SYSTEMS.

Svečano otvaranje konferencije će biti u Svečanoj sali Gradske kuće grada Subotice u četvrtak u 14 časova. Plan rada konferencije, i detaljni program konferencije možete pogledati na zvaničnoj stranici konferencije ili na Facebook stranici konferencije:
 
Organizatori konferencije su: Obuda University (Budimpešta), Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici, i saradnici više fakuleta Univerziteta u Novom Sadu,  a tehničku podršku daju između ostalog i IEEE SMC sekcije.

Konferencija je istaknuti primer dugogodišnje prekogranične naučne saradnje aktivnih istraživača iz oblasti. Učesnici konferencije stižu iz zemalja Balkana, Slovačke, Rumunije, Mađarske, Italije, Tunezije, i Kanade.

Posle rada po sekcijama u petak  i subotu prepodne, konferencija će se završiti sa izletom na Palić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 974

Povezana vest

Povezane teme

vtš

visoka tehnička škola strukovnih studija

simpozijum o inteligentnim sistemima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.