• Pregleda: 2194

U Bajmoku u toku obnavljanje asfaltne podloge

U okviru aktivnosti na redovnom održavanja puteva, radnici preduzeća „Vojput“ u Bajmoku vrše obnovu asfaltne podloge na glavnim saobraćajnicama u ovoj mesnoj zajednici.
Foto: Ilustracija
U Bajmoku u toku obnavljanje asfaltne podloge

Reč je o deonici dugačkoj oko 3km, koja se prema rečima Dražene Milošević, šefice putne Službe u Direkciji za izgradnju grada radi sukcesivno, odnosno prioritet imaju deonice puta koje su u najkritičnijem stanju.

Radovi napresvlačenju novim slojem asfalta biće aktuelni i narednih dana, pa se mole učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Izvor: RTV City

povezane teme

3
nana Odgovori
Da li je velika tajna o koji ulicama se radi?
Voditelj Odgovori
Sledeća vest- Ilija i Jene prebacuju lokaciju gradnje Aqua parka u Bajmok, umesto gradnje na Paliću. Shodno tome, iz budžeta opštine se izvajaju sredstva za prečišćavanje voda Bajmočkih kanala i ubacivanje kompresora za vazduh (da bi se sprečio dalji pomor ribe). Dotični Milimir Vujadinović, član gradskog veća, će tokom tih radova biti u glavnom kadru, a potrudiće se da sve zasluge pripiše sebi! Hvala vam na pažnji! Do sledećih vesti vam želimo prijatan dan!
ana Odgovori
@Voditelj Svaka cast za komentar, vidi se da radi bajmocki lobi, a Milimir- Medo ce se uslikati i reci kako to ima veze sa njegovim resorom [*...*]
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.