Komentara: 1
Pregleda: 7727

"Turnir tolerancije" u boćanju

21.04.2012. u 18:17h
Izvor: RTV Yueco
Boćarski klub Spartak organizovao je turnir u boćanju, koji je dodatno obogaćen tunirom u malom fudbalu, na kom je učestvovalo više od 10 ekipa sastavljenih od preduzeća, mesnih zajednica, ali i političkih partija. Na turniru je učestvovao i član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović, koji je istakao da su ovakvi turniri od izuzetnog značaja, pre svega zbog druženja građana Subotice, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadali. Iz tog razloga turnin je I poneo epitet “turnir tolerancije”
"Turnir tolerancije" u boćanju

Na jednom terenu šutirala se lopta, a na drugom, odmah pored, bacale su se boće. I dok se sportska borba vodila na terenu, ekipe koje su čekale svoje red budno su pratile razvoj događana na oba terena, i navijale za neki od timova. Prema rečima ljudi iz boćarskog kluba Spartak, pokazalo se da je njihova ideja o pokretanju inicijative malih sportova bila dobra, što potvrđuje odaziv ekipa na ova dva turnira.

Da turnir nije imao političku konotaciju, iako su učestvovale određene političke partije, potvrđuje i to da su upravo neki od predstavnika stranaka došli isključivo radi druženja i rekreacije. Ekipe je prijavilo I nekoliko mesnih zajednica, kao i neka preduzeća, koja su iskoristila neradni dan za bavljenje sportom.

Iako je ovo prvi i jedni teren boćarskog kluba Spartak, u gradskom veću za sport I omladinu potvrdili su činjenicu da će se u okviru renoviranja Dudove šume napraviti dve nove staze za boćanje, čime će infrastruktura kluba biti proširena.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7727
Povezane teme

boćanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.