Komentara: 10
Pregleda: 4887

Turističke organizacije Subotice i Novog Sada potpisale protokol o saradnji

08.10.2018. u 15:12h
Izvor: Subotica.com
Turističke organizacije Subotice i Novog Sada potpisale su protokol o saradnji na Međunarodnom sajmu turizma, koji se održao od 4. do 7. oktobra u Novom Sadu. Ovaj sporazum potpisan je u cilju promocije unapređenja i razvoja turizma ova dva vojvođanska grada, koja su međusobno povezana auto-putem.
Turističke organizacije Subotice i Novog Sada potpisale protokol o saradnji

Prilikom potpisivanja sporazuma, predstavnici dve turističke organizacije usaglasili su se o potrebama unapređenja međusobne saradnje u oblasti turizma, kao i o razmeni iskustava u funkcionisanju turističkih organizacija.

Saradnja će se ogledati u realizaciji na zajedničkim projekatima, zajedničkom predstavljanju turističkih ponuda u zemlji i inostranstvu, organizovanju zajedničkih izleta i studijskih poseta, kao i u razmeni propagandnih materijala u turističko-informativnim centrima u Subotici i Novom Sadu, s ciljem bolje informisanosti gostiju koji posećuju naše turističke destinacije - rekao je Aleksandar Medaković, v.d. direktora Turističke organizacije Subotica.

Turističke organizacije Subotice i Novog Sada potpisale protokol o saradnji

Prema njegovim rečima,  dve turističke organizacije već uveliko rade i na zajedničkoj promotivnoj turističkoj brošuri, u kojoj će posetioci Subotice i Novog Sada moći da pronađu brojne predloge koji će obogatiti i produžiti njihov poravak u ovim gradovima.

- Zajednička brošura Subotice i Novog Sada prvi je korak u saradnji ove dve turističke organizacije, a njen završetak očekuje se početkom naredne godine, kada će i biti prezentovana javnosti - dodao je Medaković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4887
Povezane teme

turistička organizacija subotica

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.