Komentara: 6
Pregleda: 3302

Turistička organizacija Subotica čeka turiste

17.03.2012. u 18:33h
Izvor: RTV Yueco
Turistička organizacija Subotica čeka turiste

Turistička organizacija grada Subotica se tokom marta ove godine predstavila na dva sajma: Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti i na najvećem svetskom sajmu turizma i turističkoj berzi u Berlinu, navodi se u saopštenju ove ogranizacije. Na oba sajma, predstavili se se u okviru nacionalnog štanda Turističke organizacije Srbije na kom je jedan deo bio namenjen vojvođanskim predstavnicima.

U centru promocije Turističke organizacije Srbije je bila kampanja "Hrana sa dušom" na koju se nadovezao program Turističke organizacije Vojvodine, koja je promovisala kulturnu raznolikost Vojvodine. Turistička ponuda Subotice i Palića bila je komplementarna nacionalnoj i pokrajinskoj kampanji i pratio ju je bogat propagandni materijal na nemačkom i engleskom jeziku. Turistička organizacija grada Subotica je u toku marta, preko partnera iz Segedina, delila svoj propagandni materijal i na Sajmu turizma u Pečuju.

Takodje, planira da gradska turistička organizacija preko Turističke organizacije Vojvodine pošalje svoj propagandni materijal i na sajmove turizma koji će se organizovati tokom marta u Nišu i u Sarajevu čime bi se zaokružile sajamske aktivnosti pred letnju turističku sezonu, a sve u cilju privlačenja turista u Suboticu i na Palić.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 3302
Povezane teme

turistička organizacija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.