Komentara: 38
Pregleda: 6751
Foto

Trogodišnjica formiranja GO SDPS-a

29.10.2013. u 12:35h
Izvor: RTV City
Socijaldemokratska partija Srbije proslavila je trogodišnjicu formiranja gradskog odbora u Subotici. Tim povodom priređen je prijem kome su prisustvovali predstavnici ostalih političkih partija kao i brojni članovi i simpatizeri SDPS-a.
Trogodišnjica formiranja GO SDPS-a

„SDPS će nastojati da ponudi neka rešenja za probleme koji su iz njene nadležnosti. Neće se petljati u sve i svašta i pored toga, da da najbolje kadrove koji mogu da zadovolje stvari koje se traže od njih. Mi smo svesni toga da je SDPS relativno nova partija na političkoj sceni Subotice, ovo je tek treća godišnjica. Mi još uvek učimo, još uvek sazrevamo i još uvek se razvijamo. Nastojimo da i od starijih, iskusnijih učimo a istovremeno da damo i svoj doprinos.“ - izjavio je Ljuben Hristov, predsednik Gradskog odbora SDPS-a.

Izvor: RTV City
Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a Treća godišnjica SDPS-a
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 6751
Povezane teme

socijaldemokrate

socijaldemokratska partija

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.